Thursday, 27 March 2014

Dari mata turun ke hati | pandora versi emas 916

lately suka sgt tengok2 and then terberkenan....

and sbb tak berapa ada duit lump sum..so sanggup jer beli via instalment ie byr few times..

ni antara my latest obsession...sgt cun di mata me ;)



tak sabar nak tunggu abis byr...kena work hard utk cari bajet byr instalment ;)

the best part of beli2 and pakai emas ni...bila dh bosan boleh trade in or jual utk dpt cash :) tp kat KL kena hati2 kalau pakai emas..tak leh nmpk obvious sgt....

15 comments:

kakchik@ella said...

Ehhh .. dah ada emas design ala Pandora ye Suzie. Alahaiii .. berkenannya kc. Macam nak jer .. hihihi.

Sweetmama said...

mmg cun sgt..

Jueliza Jamani said...

cantiknya kak.. beli kat mana bayar installment tu

mummy aryuee said...

Salam. Boleh saya tahu mana akak beli emas secara installment ni?

Maksue said...

Suzie,

beli kat mana ni? huhu tak pernah jumpa lagi design ni *drolling*

Rizziela said...

ini mas 916 ker kak suzi?

kayyana said...

kak beli kat mana gelang tu.. semalam my frens share gambar ni kat fb.. so yana tanye die bli nak bli kat mana gelang emas ala pandora tu.. die kata kt fb tp jgn percaya sgt kt fb skrg ni kang lesap duit.. better g kedai emas minta dieorang design mcm ni.. akak bli kat mana?

Ezna said...

cantik.....:-)

Chekgu Azrine said...

Mz..kongsila beli kt online mana??sbb teringin jgk nk bt installemnt bulan2 tu..huhu

rozila ila said...

Salam Pn Suzi,
Bole beli kat mana ye Pandora emas ni? Macam berkenan la :)

Z@i Z@mR33 said...

salam...waaa...cantik mcm pandora gak.msti mahalkan?

zakiah zakaria said...

wa cantiknye

zakiah zakaria said...

alahai cantik la sanat-memang patut tak sabar.

Abang Sepet said...

Boleh beli online di www.facebook.com/dtree.my
harga emas tengah murah skrg nie...

me said...

cantikkk... kalau nak tengok design pandora yang lain boleh tengok di bit.ly/pandora916

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails