Monday, 3 March 2014

Sekian lama tidak ke IKEA

dulu2 me sgt suka pegi IKEA sbb agak obses dgn brg2 brand IKEA...tp setelah guna byk perabot brand IKEA...emmm ada yg tak tahan/low quality...so dh kurang lah obsesi me dgn brg2 perabot IKEA ni..

anyway, ari sabtu lps, weolls pegi IKEA...bukan sajer2 nak window shopping tapi nak beli something..

sampai kat IKEA around 3.30 pm...so crowded!!! ramainya org kat sini...nak jln nak tgk brg pun susah...

actually, me ke IKEA sbb nak beli sarung kusyen EXTORP 3 seater..kaler merah...so dpt lah apa yg dicari..sbbnya kusyen IKEA kat umah me tu dh nampak buruk/pudar covernya (dulu beli yg floral design), no tukar pakai kaler merah plak

then lps byr, singgah kat booth ice cream...beli token RM1 then self service lah..amik sendiri ice cream tu...soft ice-cream perisa vanilla..yum yum




happy monday uolls!!

2 comments:

anak Wan Salleh said...

i takkan pergi ikea kalau weekend.. tak sanggup

Ezna said...

ikea kalau nk gi weekend kena gi waktu baru buka baru x jam...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails