Friday, 14 March 2014

Kalau pergi holiday..

benda yg me 'cuba' beli setiap kali pegi holiday...affordable and boleh menggamit kenangan...

fridge magnet :)
 ni FM legoland and little big club...my latest collection of FM...

so my next holiday? lom ada apa2 planning pun...

salam jumaat al-mubarak uolls

5 comments:

mama tisya said...

dlu pegi legoland tkde fm tulis ada word LEGOLAND tp bli gk FM camtu tp word tu tulis MALAYSIA

kayyana said...

yana pun kalau g mana mana mesti beli fridge magnet tanda ingatan.. hihihi.. lama lama penuh fridge tu tp ade baca kat mana ntah tak elok sebenarnya ltak fridge magnet kat fridge... boleh bg racun ke ape ntah.. tak ingat dah.. hehehehhe

mikamusz said...

Salam Sis

Kalau nak tengok barangan Tommee Tippee boleh masuk page FB saya
"fronteshoppeonline"

Thanks ya.

Ezna said...

ini akan dicari nanti...insyaallah :-)

*∽ IZAN ∽* said...

sama laa.. rata2 beli FM je huhuh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails