Friday, 25 July 2014

Balik kampung

sepanjang 38 thn dh me bernafas hidup kat dunia ni..seingat me, so far dua kali me tak balik kg time raya eidul fitri ie 1st time thn 2007 ie masa me pegi study kat Nottingham...raya dgn kwn2 ajer kat Notts--sedey sebak tak leh citer lah..mr hubby and zharfan kat Msia...

and 2nd time, raya thn 2010 juga kat Nottingham...tp not so bad sbb my small family was with me..cuma tak leh beraya dgn my big family kat kg jer..

so thn ni 2014...insya Allah nak balik kg sblm sahur pg2 esok..sbbnya ari ni mr hubby masih keje lagi..pyh nak amik cuti sbb keje dgn private company kan...moga2 kami tak stuck dlm jem wpun dh mentally prepared sbb benda tu lumrah lah time raya ni..


pic selingan tiada kaitan dgn raya heheheh -- rindu negara org



uolls semua dh sampai kat kg ker....jeles2
salam 27 ramadhan uolls!

5 comments:

Norma NML said...

Have as safe journey dan Selamat Hari Raya :-)

kayyana said...

selamat hari raya kak... =)

Eyriqazz GTO said...

Selamat beraya..jemput dtg ke wakaf bharu beraya..saya sebelum buka puasa hari ni dah gerak balik kg...

mama tisya said...

Esok tgh mlm baru bertolak.. Kira dh msk ari ahad la..my parent dh blk arini..dh smp tghari td..tk jammed sbb bertolak dlm 430pg..td my friend bertolak mcm lps kul 7 die ckp jammed

Oyis said...

slmt hari raya maaf zahir btn MZ. smg dipermudahkan dan semua slmt. mkn mknan raya di klate ingat2 ore yg x balik deh... huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails