Thursday, 10 July 2014

Sampul duit raya tahun 2014

benda wajib utk raya...kena tukar duit raya...me lom tukar..lom sempat singgah bank..ishh...tak leh lambat2 ni nanti abis stok duit baru..

then kena ada sampul duit raya gak...

ni me dpt dari Guardian...kiranya thn ni punya la...biasanya time tukar duit baru, bank pun akan bagi gak..and my tempat keje (uia) pun bg gak tp sikit jer lah...and biasanya kalau pegi shopping kat mana2 shopping complex pun akan dpt sampul duit raya (cthnya aeon, giant etc)



salam 12 ramadhan al-mubarak

3 comments:

Eyriqazz GTO said...

Saya nak isi dalamnya..hehehe...

Syuhada Salleh said...

senang, xpyh nak beli sampul raya dah..

transformed housewife said...

samalah kita blm sempat tukar duit raya. sampul duit raya baru dpt dr butik beli baju anak2.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails