Thursday, 24 July 2014

Everyone is looking forward for...

rasanya most of us look fwd for cuti hari raya...kalau sek, memang cuti for the whole weeklah..and those yg keje gomen pun, senang nak apply cuti sbb annual leave kategori agak byk..kalau keje swasta pyh sikit nak cuti lama2, lebih2 lg annual leave nya sikit bebenor...mcm mr hubby..raya ke3 dh kena balik KL :(

MZ plak...selain cuti raya...debaran bersalin and cuti bersalin lah lps tu..MZ dok kg dgn ariff and my mom lah nanti..mr hubby and zharfan balik KL..

tentatively 10 Aug Insya Allah..doakan agar segalanya berjln lancar... wpun ni pengalaman ketiga, tp debaran tetap sama..takut nervous etc..


 soon Insya Allah



6 comments:

mummymer said...

dah dekat kan.. semoga selamat semuanya.. ayu pun i tak pergi tengok lagi

eima said...

sempat beraya tak ni ....
cam aku dulu anak pertama sehari sblm raya die keluar .. hihi sabar je la. tak sempat mama nk mkn ketupat

kayyana said...

semoga selamat semuanya ye kak.. Insha Allah..

εïзmummyHazaεïз said...

Semoga semua berjalan dengan lancar..

SYANI said...

Semoga selamat semuanya kak..
Saya due 2/8 ni...

AyuArjuna BiGoshh said...

jumpa u kat kelate

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails