Thursday, 3 July 2014

Teringin beriftar di luar | rezeki Ramadhan

dh hari ke 5 ramadhan..syukur MZ masih lom jejak kaki kat mana2 bazar ramadhan...everyday masak2 apa2 yg simple2...

thn lps sempat lah dua kali MZ, hubby & kids iftar kat luar (kat 2 hotel berbeza hasil rezeki contest under karangkraf magz)..so thn ni berhrp gaklah kot2 ada rezeki

syukur alhamdulillah, semlm dpt 4 keping vou hasil menang contest dlm magz rapi-karangkraf... sbb ariff FOC jer so kalau MZ guna 2 pieces vou for one shot, so boleh pegi iftar 2 kali ni (ie top up byr utk zharfan ajer)...tp mr hubby kata, guna dua, then let go/jual murah2 2 keping so katanya jauh nak drive pegi SACC tu all the way from Gombak..so tgk nanti mcm mana...insya Allah plan nak ber iftar kat SACC weekend ni...so ari ni nak kena call utk buat reservation, hrp2 masih ada seats laa



salam ramadhan al-mubarak

9 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

Tahniah.. Best tu..

KasihDariLaut said...

Alhamdulillah.... Rezeki Ramadhan

mama tisya said...

pernh berbuka gk kt sacc lastyear sbb ada seminar

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!

mummymer said...

selamat memenuhkan perut MZ

ibuemir

Ezna said...

Sabtu ni insyaallah akan beriftar di rumah Pak Engku kat Shah Alam jugak :-), next week di Bangi Golf Resort. Hasil menang fb contest Melastik Bintang :-) Alhamdulilah.

zety said...

rezeki..zt pon ade tingin2 gak nih nk buke kt luar,alhamdulillah ade rejeki gak nnt..dh 9bln ni masih masak utk buke n sahur,puas hati kan :)

Norliza Nordin said...

best3.. tahniah

Eyriqazz GTO said...

Alhamdulillah, murah rezeki..saya pun tengah give awaykan vouchers berbuka puasa bgr di blog...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails