Tuesday, 10 March 2015

Ceritera prize-giving BHP @Royal Chulan

semlm dh berlangsung prize-giving ceremony utk contest BHP..me sangkut conso jer pun (nama my sis and sil)..tp sbb dh lama tak attend PG so mcm excited gaklah heheh

me tepek pic sambil selit2 citer..

1st time me dtg kat Hotel Royal Chulan kat Mutiara Damansara ni..lokasi sebelah e-curve jer..
wahhh impressednya sbb deconya theme english style ..kaler putih cream..and sgt wangi every where dlm hotel tu..

ni stagenya..event bermula 2.00 pm (registration)..contest ni berlangsung last year..3 months ie sept-nov..total winners around 30 winners...3 main prizes every month..majority chinese yg menang..malay ada sikit jer..so lucky me to be part of winner though conso only

my adik..wakil his wife..

me...err skirt ni kembang so nampak bambam plak me (memang gain weigh pun adehhh)

cash voucher..syukur alhamdulillah :) rezeki my kids & family ;)

sblm event start, me singgah surau utk solat zohor...sgt luas dan wangi!!

toilet plak,selain luas, wangi..setiap toilet tu ada sinki kecik...impressed gaklah..yg penting ada hose pipe (sbb byk hotel yg me pernah pegi, jenis tak de paipm haish)

ok, selfie sikit..sbb ada long mirror kat tepi toilet :p

overall event yg simple tp besh..refreshement pun sedap jer..
GP winner ie trip tp germany..one chinese man, from bukit jalil (lahir thn 1977)--me ingat all these details sbb MC announce kat stage hehhehe

me parking kat basement hotel ie hotel parking, kena byr RM5..kira oklah :) sbb kdg2 parking kat hotel sgt mahal ratenya gitu :) teringin nak stay overnite kat hotel yg cantik lg wangi ni...(berangan mode)

have a nice day everyone!

3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah suzz..murah rejeki

Diana Rashid said...

Tahniah ye..>:)

Wansteddy Tales said...

tahniah kak suzi, besh dpt vou/cash :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails