Thursday, 5 March 2015

Our weekends

weekends for MZ & kids==>>>ahad ajer..sbbnya sabtu papa keje so memang tak kuar gi jln2 pun..tp sabtu lps..ada kenduri aqiqah babyboy my jiran..so rezeki dpt mkn kenduri dan kambing golek yg yummy ;)

ari ahad plak..papa bwk weolls ronda2 kat Empire Subang Jaya..1st time dtg sini..sajer nak tgk apa yg ada kat sini..

tak byk tempat menarik pun..

antara kedai yg agak menarik..ada toys r us..my kids sukalah ronda2..ariff mcm biasa dia pau his papa beli toys..MZ plak ronda2 dgn lil razeen kat section babies r us..teringat plak memory kat notts...suka sgt beli mcm2 kat babies r us @nottingham

then lepak2 mkn tuti fruitti plak..1st time mkn benda ni..weolls lg suka ice cream hehehe

then lunch kat kenny rogers..err kat empire ni ada pandora gak tau..tp MZ tak singgah la sbb pandora baru naik harga..so tak de lah bajet nak beli charm baru :p

then sblm balik umah..zharfan nak singgah kat kedai sukan kat aeon wangsa maju..
dia nak beli kasut adidas yg dia dok aim tu..so dh tercapai lah hasrat my zharfan..nak kasut adidas ori yg tulis 'messi'...tak de sale so normal price ni..harga RM210..zharfan guna duit dia separuh..and papa belanja byr separuh

mz plak sempat selfie sbb jumpa cermin besar hahahah tu ariff pegang toys yg beli kat toys r us..harga RM65 gak utk toy gun tu ...
tu jer citer weekend kami..

2 comments:

Ezna said...

Try makan kat Serai Empire tu. ;)

Salma Tayo said...

nampak macam best je babies r us tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails