Monday, 9 March 2015

Treasured moments

hargai dan nikmati momen2 indah selagi ada peluang dan kesempatan...

masa sibuk/bz bz bz pun indah jugak..simply because it means that we have something important, meaningful in life..sustenance of our life...cthnya bz dgn keje..it means we have a job that gives us rezeki :)

nak tepek pic ni jer..pic me and my razeen...everyday time lunch hour me pegi tgk razeen..main2 and bf razeen gak (ikut mood dia jugaklah)..tp ada gak sekali dua tak sempat gi jenguk my lil baby bila ada urusan2 urgent gitu..

errr fokus nak snap hand-fie sebenarnya tp berlatarbelakangkan my lil razeen kat educare hehhehe


citer semlm...pg2 tak kuar pun sbb mr hubby pegi opis jap..lps zohor baru kuar..pegi KL festival city jer..pegi redeem voucher swan..then mr hubby belanja mkn2 and lepak2 somewhere..(nanti kena citer kat entry lain...sbb julung2 kali pegi tmpt tu)

pic selingan..potd semlm...pakai bracelet heart clasp from valentine collection 2015 (VC), murano light pinky 2x tu pun from VC, jugak dangle lovey tu...clip plak daisy clips..satu set dgn ring daisy of course ring pun pandora gak ;) mcm lmbt kot me nak bosan dgn pandora stuff ni sbb sgt variety gitu



salam hari isnin..ari ni MZ ada PG kat MD..

3 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

i mcm nak beli satu pandora buat kenang-kenangan

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haha.. ila tgok suzz..ila teringat ex bos kat uim.. dia pun suka gelang2.. ila kekadang terpikir..berapa lama masa dia amik utkmatch baju n gelang dia :)

Latifah Bee said...

ada berapa bracelet dh ni ? wow

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails