Monday, 23 March 2015

kerana musim kemarau

dh lama plan nak beli portable air-cond utk bilik my zharfan..sbbnya aircond yg permanent cuma install kat master bedroom dan living hall jer..
alhamdulillah dh tercapai hajat me utk my zharfan..memang dh jd satu kemestian lah utk psg air-cond sbb musim kemarau kan now kat msia

beli kat kedai elektrik ni..kat prima sri gombak


mr hubby khusyuk dgr penerangan dari sales man tu...

mama suruh posing dgn air-cond la plak..

portable air-cond brand morgan, harga RM1299, warranty 2 tahun


siyes sgt penting air-cond ni sbb cuaca panas yg amat lately..mlm2 memang berpeluh2 kalau offkan aircond..me prefer guna kipas syiling tp memang psg gak air-cond sekejap2 gitu..

salam hari isnin...
today bermula one-week sem break kat UIA, tp me tak cuti..kena siapkan marking paper test my students and kena submit 2 articles yg akan due end of this month...

6 comments:

Ezna said...

Now malaysia sangat panas.

Diana Rashid said...

kalau malam tidur je pasang aircond..siang2 pasang kipas je..sebab nak jugak rasa berpeluh tu..heheheh

Mona Lea said...

memang panas cuaca sekarang. tido malam aicond bukak, kipas pun bukak. kalau tak berpeluh2

mama tisya said...

tu la cuaca panas..kdg2 psng ekon pn tk rs gk..bahang btul tp atleast sejuk skit la dr guna kipas kn

Badariah Umar said...

Assalamualaikum

Mummy ZaraZarif said...

samalah sis, sheeda pun bru beli aircond utk kt bilik rumah MIL sbb nkpantang kat sana..mmg jenis xleh klau xtido aircond...

murah bli kt lazada ritu..1HP rm650 after 60% less..tu pon kak mer bgthu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails