Saturday, 7 March 2015

Si penchuri hati

Asalnya entry ni scheduled utk isnin nanti..tp ari ni ada satu benda yg sweet berlaku..so terus publish lah..sbg kenangan utk tatapan mama dan hero kecik mama suatu hari nanti (dgn harapan blog kecik ni masih wujud/accessible)..

alkisahnya..tghari td, 7th March 2015, razeen dh pun cukup 7 bulan pada 3rd march yg lps....my lil razeen dah officially pandai sebut 'ma' & kdg2 dia sebut 'mama'...secara clear and memang dia akan sebut bila me pegang dia and dia tgk muka me...priceless moment..sukar nak gambarkan dgn kata2 moment2 indah sbb kira mcm saat pertama dgr such sweet words...selain his baby talk babling etc...

ni pic weekend lps...try snap2 pic razeen pakai topi..
si dia yg telah berjaya mencuri hati mama..even sblm bersua muka..sblm lahir pun dh jd kekasih hati..now lebih2 lagi...my lil sweetheart..



ni pic yg teacher razeen wasup..time razeen kat educare ni..

i know semua ibu akan merasa benda yg sama terhadap zuriat hati mereka ;)
happy weekend uolls!!

2 comments:

aimi said...

Sweetnya :)

Wan Amira Wan Salleh said...

cepatnyer dah pandai sibuk ma.. :) cepat je masa berjalan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails