Wednesday, 1 April 2015

Ada apa dengan April | klik2 @KLIA2

dh 1st april pun ari ni..yg terhangat kat Msia now..apa lagi...GST-lah..emmm...
most of us pasti akan rasa kesannya..tp as usual..biasanya kat Msia ni..awal2 jer hangat..lps ni semua org pun dpt/terpaksa adapt dan lupakan jer...life must go on..seperit mana pun kehidupan..

anyway..I love April..sbbnya..my bday is in April (28th)...and my lil ariff's bday pun in April (15th)...so boleh buat combined bday celebration
Insya Allah weolls nak gi holiday cuti2 Msia on 1st may nanti :)

ok. nak tepek random pics yg me snap2 time weolls ka KLIA2 the other day ie me balik kg dgn my kids time cuti sekolah ari tu..

abg long dan adik bongsu..seiras

merasmikan guna maclaren merah tu...razeen tido tu

luggage...dan 2 stroller..both maclaren

cheeky lil boy

tgk apa tu??

posing sambil jelir lidah --galoklah tu

my heart & soul

muat2 jer dok dlm tu yer..

lil ariff and lil razeen ;)

3 comments:

Diana Rashid said...

comel dia duduk dalam tu..muat2 punggung je..hahahah...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam suzie,
alololooooooooo
nomeinya dia senyum :P

Ezna said...

Comelnya boleh fit dlm tu.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails