Thursday, 23 April 2015

digoda tergoda

suatu waktu dahulu..sogo ni tempat me lepak2 or window shopping time lunch hour..almost everyday pegi sogo...that was sometime back in 2001-2003..ie masa me bujang2..me keje kat UOB HQ ie kat jalan menara laut...across the road jer...so memang lah wajib sign up jd member sogo..sogo plak selaluuuu jer ada mcm2 sale etc

then lps tak keje UOB pun, masih lg pegi sogo wpun jrg2..
now..setelah ada 3 org anak ni..dh lamaaaa sgt2 tak gi sogo..
in fact mcm lamaaaanya me tak drive masuk KL..
pegi sogo ni leceh bab2 parking..kalau pegi lewat biasanya pyh nak dpt parking sbb limited basement parking..driving masuk KL pun satu hal..kdg2 jem etc..unexpected gitu..

so me selalu dpt lah kad2 dari sogo--bukan kad apa tapi kad goda2 me utk renew membership LOL :P :p

windu gak nak gi sogo..me suka sogo sbb sgt byk choice bj2, kasut, handbag, bj2 baby gak..



tergoda gaklah tgk promo kad ni...tp bergantung kepada keadaan wallet...
lebih2 lg zmn GST ni...

salam hari khamis uolls!!

7 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

i pun selalu tergoda :)

Ezna said...

Tah Tah pernah jumpa u masa shopping2 kat Sogo sebab office LKIM dulu sebelah DBKL, opposite KWSP Jalan Raja Laut dan Sogo tempat i selalu cuci mata esp masa hari Jumaat :-)

Rtp Farra Arisha said...

Sogo everytime ramai orang yet still be everyone's favourite! ;)

Mama Zharfan said...

@ayu : heheheh shopping is a theraphy kan :)

@ezz : a'ah...possible jer...

@Rtp Farra : agree!!

juelee said...

sogo mmg terer bab menggoda ni.. tp bila ada anak ni mmg pk byk kali nk ke sana

Nafisa81 said...

Dulu gi kl..mmg selalu go sogo..pertama...pastu...beralih ke klcc...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam suzie,
he3
tergoda gak ni haaaaaaaa he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails