Monday, 27 April 2015

Re: Studying abroad

semlm nmpk my FB status of my niece yg tgh study kat Ireland tu...i share her view & feelings of course ;) study local pun ada pros and cons..study overseas pun ada pros and cons..cuma bila kat tmpt org..boleh rasa byk new experience..tu one of the bonus lah..of courselah rasa jeles tgk my niece post mcm2 pic holiday yg dia dh pegi...rasanya sgt byk tempat2 yg dia dh travel..sbb single..senang nak travel..dulu me kat notts dgn family ..travel kena angkut semua heheh ;)



salam hari isnin..
minggu ni me sgt bz dgn keje...

2 comments:

Ezna said...

Masa adik i study kat cardiff, jeles i dia dapat pergi ke seluruh pelusuk europe tu. 6 bulan dengan mak mertua, jalan jalan ajer.6 bulan dengan hubby pulak jalan2 lagi. Rezeki mereka. Tapi part lecturer mat salleh susah nak bagi markah pun ada jugak, nak study dengan 3 org anak yg kecik + preggy lagi. Nak masak lagi.....huiiiii not an easy task lah....tapi.....tetap menjadi kenangan terindah dalam kehidupan kan.......ada pelangi,ada hujan, ada petir....

AyuArjuna BiGoshh said...

anak2 i mmg i ckp klu blh belajar lah di negara orang...


untuk kutip dan cari pengalaman...


:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails