Friday, 10 April 2015

Entry sekali sekala

jrg2 jer me letak pic mknn kat my blog :p...lately memang selalu sgt makan kat kedai..err mcm tak msk langsung...tp weekend ni pla nak msk simple2..dh lama dapur me tak berasap :p

ni time lunch last few week..mr hubby belanja mkn kat one small restaurant yg bertemakan asam pedas...errr tu pic tgn zharfan or ariff...kalut nak amik nasi time mama nak snap2 pic mknn :p

ni plak our family's fav menu...siakap steam asam boi..mkn kat jees seafood kat sri gombak..tu plak pic tgn mr hubby bersedia nak cedok nasi masuk dlm pinggan


adehh lapar la plak...td breakfast mkn roti jer...
salam jumaat al-mubarak

3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak pernah makan siakan]p stim suzz.. sbb hubby pesen nak lauk pedas..huwaaaa

Ezna said...

I jenis tak suka makan ikan masak stim....siakap ni i suka masak 3 rasa atau masam manis.....kalau 3 rasa atau masam manis, siakap ni digoreng dulu.....

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
iols pun sama tau3
tapi slalu kat rumah la
bila nak snap gambor masakan iols
mesti ada tangan my boboboy
kekadang sipi2 muka yang masok he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails