Friday, 17 April 2015

DSLR kat mana..DSLR kat mana...

dh sgt lama me tak guna my DSLR..sbb tak de pegi holiday kat mana2 tempat besh pun ie tak de mood nak usung DSLR wpun thn lps ada jugak pegi cuti2 msia... :p and bila pegi mana2 pun sekadar snap2 guna s4 ajer..

so ari rabu ptg ie ari bday my lil ariff, lps beli bday cake..ingat nak PS snap2 pic berlima...kuarkan DSLR dari almari (simpan dlm almari :p)...then nak on tak boleh...rupa2nya bateri abis..so kena charge dulu lah..
so akhirnya guna s4 and monopod juga akhirnya..
and razeen plak dh zzzz time weolls snap2 ni (lps maghrib)..so pic ber4 ajer...kenangan bday utk lil ariff...
and everyone of us dok tertunggu2 nak gi holiday 1st may nanti ;)


kek bola..beli kat Kings Confectionary Sri Gombak











6 comments:

Ezna said...

hubby u pakai uniform kerja lagi suzz....:-) Moga Ariff jadi anak yang menurut kata, murah rezeki dan jadi anak yang soleh. :-)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
waaaaaaaaaa
busatnya kek he3
abeh ka makan berempat :)
bak sket

Nafisa81 said...

Dah besar bujang bujang akak....mula mula buka blog akak..dia masih dalm costume tebuan kalau tak silap...comelllll

AyuArjuna BiGoshh said...

suwittt

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

baru pestime nampak hubby suzz amik gbr pkai baju opis :)

εïзmummyHazaεïз said...

so sweet... Haza mmg dslr lama dah duk kat kg. Kesian dah terpencil. Utk lil ariff happy bday baby!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails