Thursday, 30 April 2015

entry pukal | apa jua rezeki saya syukuri

entry sempena ari terakhir bln april...of course utk rekod MZ shj ni...

some lil goodies rezeki bln ni

(1) voucher aeon RM100 jer..dari friso redemption promo (upload pics ikut tema then redeem hadiah2..)..sempat gak redeem tix sunway lagoon (1 adult & i child) for my sis..


(2) goodies dari contest papermate, utk early birds...GP winner is one comper yg juga my FB fren..beshnya dia dpt gi holiday kat US (value RM15k tu hadiahnya)..moga2 ada rezeki utk my family holiday kat obersi thn ni..


(3) my name sangkut conso contest nivea..dpt vou guardian RM200..lom collect pun...dh mintak tlg my comper fren utk collect kat opis Nivea kat PJ



(4) rezeki dari Blu Inc..nama my niece sangkut vou spa dari magz Shape..tp lom dpt lg pun ni hadiahnya



(5) and lg rezeki dari Blu Inc..sangkut utk hadiah perfume Burberry..contest dlm magz Cosmopolitan..


dh selamat collect dan selamat let go pun..syukur..rezeki lil razeen--boleh beli susu etc hehehe


(6) sangkut contest unilever @aeon big..menang conso ajer ie thermopot tu...syukur...balik modal gitu :)..tp lom dpt lg hadiahnya...katanya nak antar within April tp masih lom sampai kat tgn me alahai



(7) tiba2 dpt call dari magz Pearl-AEON (18/4)..surat yg me antar terpilih as one of 13 winners letters to editors..so akan publish dlm Pearl Magz May-June 2015 kot...dpt hadiah perfume Polo :) kena tunggu surat utk gi collect perfume tu..


(8) nama sil sangkut utk promo sinar tunaikan bil...syukur alhamdulillah...bil value RM280+ :)



(9) last but not least..citer psl impian me utk my zharfan..terpilih as one of 20 winners contest horlicks malaysia (online/fb)..syukur sgt2 ;) katanya cek will be couried mid or late may nanti



8 comments:

Nad MamaZN said...

tahniah sis!

Lea Ismail said...

rajin masuk contest ye. dapat hadiah pulak tu. alhamdulillah. rezeki

nurin khairi said...

Mz..nk tny camne mz tau boleh menang conso unilever ye? Sbb saya nk tau ada sangkut ke x tp sbb sy baru pindah takut dia hantar surat

Chekgu Azrine said...

tahniah...semioga terus murah rezeki

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cash yang best hihi

Mama Zharfan said...

@nurin Khairi : unilever antar sms to all winners...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam suzie,
kagum3
tahniah3
alhamdulillah

Dyat said...

Tahniah ak MZ!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails