Tuesday, 7 April 2015

Movie time | Home

dh lama sgt me tak bwk my kids pegi tgk movie..sejak slps melahirkan my lil razeen...kena tunggu razeen besar sikit

my zharfan & ariff teringin nak tgk cicakman3, tapi dh abis screening kat panggung wayang..so
ari sabtu lps pegi tgv wangsa walk..end up tgk citer animasi tajuk HOME...
ok jer citernya...of course tak sehebat Big Hero 6 or Frozen, tp bolehlah layankan ajer..
my razeen ok jer..tgk jap then dia tido jer..so tak kacau mama & abg2nya tgk movie..kiranya ni 1st time mama razeen bwk razeen pegi tgk movie...


ni pic kat KFC wangsa maju..weolls breakfast kat sini
 my 3 lil heroes

me jd member tgv movie club..kena byr membership fees (apply online jer)..tp dpt 2 tixs movie foc dan popcorn...then sbb bday me bln ni..dpt lg 2 tix movie foc..so jimat lah..tak byr apa2 pun tgk movie kali ni..dh redeem 3 tix..ada balance satu lg tix..boleh guna next time bila dtg tgv again..


ni sinopsis citer HOME..cute jer citer ni..psl alien and pls one lil girl yg cari mak dia..mesej psl frenship..psl love towards family/mom..

Oh, an alien on the run from his own people, lands on Earth and makes friends with the adventurous Tip, who is on a quest of her own.

me bagi 3 dari 5 bintang.

have a nice day!!

6 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

i dah lama tak tgk movie

Eliss Mie said...

lama jugak x tgk wayang ni. makin bam bam si zharfan yer..

mamaRIFQY said...

dah lame sangat tak tgk movie kak ! last tgk movie sblm kahwin kot..hahhaa

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam suzie,
waaaaaaaaaaa
razeen masok panggung dah????????????/
kagum iols hokeyh

Diana Rashid said...

saya dan anak2 pun tak sempat nak tengok cicakman..kesian anak2..dok sebut2 cicakman sampai hari ni..ehhahahah..saja nak bagi ibu rasa bersalah la tu..

Ezna said...

last me tgk movie citer cinderella :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails