Tuesday, 6 January 2015

Besday present super duper early

mr hubby jenis yg bagi present tak kira special date ke apa..biasanya me dpt apa2 present time ujung thn dan time cny ;) so kiranya my besday present utk thn 2015--super duper early sbb besday me bln april :p mr hubby suruh pilih nak apa...so dlm otak me...antara 3 benda jer..nak tambah charms pandora yg dlm wishlist (tak abis2 wishlist ni alahai)..or nak beli jam tgn baru (so far ada 3 jer jam tgn ie BUM, Guess & Bonia)...or nak shopping2 bj kegemaran ie FYI..

survey2 gak jam tgn brand swatch kat KLCC tp tak de plak yg kena dgn taste
so last2 pilih nak shopping bj2 FYI..my fav brand...boleh pakai gi opis..boleh pakai time kuar outings gak..

so shopping done ahad lps...shopping kat Parkson Setia City Mall...sbb ada jual brand FYI kat situ..ada byk gak items on sale.so gigih pilih2 yg on sale...nilah hasilnya..dpt 3 helai blouse...pink plain, pinky floral and hijau..(kebetulan me ada beli lace skirt poplook kale rhijau--masih otw)..tu beli blouse ijau utk match dgn new skirt nanti

kebetulan ada vou promo kat parkson ari ahad lps..ie spend RM300 dpt voucher RM20 :) besh ;)

pic selingan..ni #potd time kuar shopping ahad tu..charms tema butterfly..i like ;)


syukur alhamdulillah
tq mr hubby ;) terima kasih daun keladi.. kalau dpt rezeki lebih.. nak lagi hehehhe

3 comments:

Norma NML said...

cantiknya charm tu..:D

AyuArjuna BiGoshh said...

cutenya cincin tu :)

Nad MamaZN said...

haha, btul la akak rupanya kt scm tu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails