Monday, 19 January 2015

Kali pertama berpagi2an di sini

semlm..ada photoshoot appointment kat Taman Tasik Ampang...1st time weolls pegi sini...sbb tak berapa confident...siap guna GPS takut sesat..and follow direction yg ms photographer bagi bila me call dia...
anyway...TTAH (taman tasik ampang hilir ni) nice place sbb redup byk pokok2...ms photographer nama puan kamalia @photolicious...professional dan efficient orgnya...punctual ie dia smpai awal so dia tunggu kami satu family..

alhamdulillah, the shoot went smoothly wpun razeen tak pandai senyum lg utk posing2 and ariff sedikit moody sbb dia tak suka kena paksa posing2 sejak dh besar ni..

nanti me pilih2 and tepek pics..later

ni pic yg mr hubby snap guna s4 ;)


salam ari isnin..semoga kita sentiasa dilimpahi rahmatNya..amiin

3 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

bestnya dah setel berPS

Wan Amira Wan Salleh said...

makin kurus i tengok u

Mama Zharfan said...

@ayu : enjoy ur PS soon :) mesti meriah sbb ramai tu ur kids!! yg pasti ameer comeyy and amani suka posing2 ;)

@mira : errr effect pic jer ni..my weight maintain ajer..and sbb blouse FYI memang cutting akan bg effect nmpk kurus

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails