Friday, 23 January 2015

dapat call pukul 6.30 pagi?

td masa me tgh bz mandikan my lil razeen..bunyi plak my hp ringing..err time tu 6.30 am..so me mcm buat dunno jerlah..lgpun tgh basah2 dlm bathroom kan..then hp ringing2 lagi...errr dh 2x tu..
then settle mandikan razeen..bawk dia kuar dari bilik air..letak ats katil wrap dgn towel..then ringing lg sekali my hp..me terus angkat..tak tgk pun caller number..tgk sepintas lalu tp tak terpikir plak sape yg call...


waaaa rupa2nya call tu dari team dj sinar fm!!!! so memang clearlah dgr suara K.E, kerill dan SY..me memang pendgr setia sinar fm time driving pagi2 or anytime masa driving..sbb suka lagu2 retro/rock kapak hehehhe

diaorg call sbb me terpilih sbg one of winners yg antar komen kat sinar (utk bg cdgn kat sinarfm)..errr nama adik me sebenarnya..sbb masa me submit my name..tak de idea nak komen2 tu..then dpt idea mcm besh sikit..resubmit guna nama adik me..so 2nd time submit komen tulah yg terpilih...syukur..dptlah cash RM150 sbg hadiahnya  :) rezeki di pagi jumaat yg barakah

tp tak sempat dgr lah suara me on air lps tu...ie diaorg record them lps tu baru on air..sbb me drive masuk keta pukul 7.30 pg..dh terlps pun suara me kat sinarfm heheh dgr komen.suara winners yg lain jer bila dh bukak radio tu ;)

have  a nice day. salam jumaat al mubarak

4 comments:

Ezna said...

Gratz suzz. I tak dgr sinar la pulak....

Wan Amira Wan Salleh said...

tahniah Suzi. rezeki waktu subuh

SyamilaMohd said...

wah..mmg murah la rezeki mama suzie ni... tahniah

Nad MamaZN said...

congrats kak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails