Thursday, 8 January 2015

Telur dah pecah

telur dh pecah tu term utk compers..ie bila menang apa2 hadiah dari mana2 contest setelah lama tak menang (#SLNW)..
so telur utk thn 2015 ni..menetas pada 6hb Jan ie menang tix (4 pieces) KidZania from Carrie Junior (result publish kat FB)..ari tu shortlist ingatkan dpt hamper jer..rupa2nya rezeki my boys dpt tix KidZania :)

zharfan excited bila me ckp nama ariff menang tixs ni... sbb Zharfan suka sgt pegi sini..so far dh dua kali ke KidZania..1st time pegi dgn rombongan sekolah..2nd time zharfan pegi dgn papa (tu pun tix menang contest gak)..




syukur alhamdulillah...semoga kita semua dimurahkan rezeki yg melimpah ruah di tahun 2015 ni..amiin

sajer nak selit tepek hadiah2 yg telah sampai kat tgn/selamat dicollect semlm..

set corelle..ni hadiah dari wonderwheat...value RM250..16 piece set, corak coutry cottage...MZ dh ada byk set corelle kat umah..insya Allah nak let go yg ni..tp lom ads lg kat FB/mudah.my

dh collect hamper homesoy..dpt gak set t-shirt family (3-piece)


and dh selamat collect S5 (nama sil) dari opis IK..dh selamat let go pun..syukur


7 comments:

Cik Puan Tqah said...

bestnya..alhamdulillah..rezekii

mama tisya said...

tahniah...dh byk kali bole pegi kidzania

Ezna said...

Tahniah tahniah.....i pon dpt tiket kidzania 4 tapi in my case dania dpt pegi lagi 2 kali. Total dah pergi kidzania 10 kali. Ummi dia je yg Bored kalau gi kidzania....

kucha lana said...

tahniah murah rezeki dapat hadiah

Wan Amira Wan Salleh said...

Alhamdulillah, moga 2015 lagi banyak winning menanti u

Mama Zharfan said...

@cik puan tqah : alhamdulillah

@mama tisya : tq :)

@ezz : beshnya dania dh pegi 10x yer..mesti dh expert all about kidzania tu :)

@kucha lana : tq dear

@mira : tq dear mira. I doakan kita semua dimurahkan rezeki olehNya..amiin

Nadia said...

Sis. I nk book set corelle boleh?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails