Saturday, 31 January 2015

TIPS membeli pampers murah

pampers = diapers utk baby

me tahu psl apps ni dari group FB..dia share psl apps 'smart shopper' (errr kalau tak silap la)..boleh download kat play store...err me lom download pun ni, sbb tenet kat umah tak stabil memanjang..slow mcm siput...me guna streamyx yg bil RM111 sebulan tu...

and member FB tu ada share latest promo of diapers..kebetulan me memang kena beli mamy poko utk lil razeen, stok kat umah tinggal 2 pek jer...nak kena stock up...so syukur lah tahu kat mana MP murah :) seboleh mungkin me tak beli lah time normal price sbb MP jumbo pack ni time normal price RM53 harganya..time sale boleh dpt RM40+ jer...memang sgt jauh beza harga tu!!

pinjam pic dari member group FB ..promo sampai 1 feb ni ie esok last day

4 comments:

Merlyn Hasshim said...

Menarik. beli gak diapers sepek sebulan utk standby si aariz pakai masa tido, sebab takut terbabas lagi kan.

aimi said...

Nkbeli diapers murah, beli kat manjaku. Harga tetap yg sll lebih murah dr mana2 hypermarket even waktu sale :) serius. Sejak lahirkan irham mmg beli diapers n susu formula kt manjaku atau speedmart je. Jauhhhhhh lebih murah, spjg tahun :)

Phyd A3da said...

Kt econsave smpi 3 Feb kak Suzie... Rm40.88

MAT NOR said...

Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails