Tuesday, 20 January 2015

Bila RM150 terbang melayang-layang | too late to regret

last week tiba2 dpt surat..owhhh perkhabaran duka rupanya...surat saman dari JPJ..



offencenya last year bln mac...emm salah diri sendiri lah...dh jd habit sbb ratus2 (if not ribu2) keta yg buat u-turn kat situ (sbbnya legal uturn is 2 km away from the illegal ones)..sejak bertahun2 dh stay kat tempat yg sama, lalu kat jln yg sama everyday..ni 1st timelah dpt surat saman versi gini and utk this kind of offence.. :(

so semlm dh settle pegi byr..RM150...dh lebih sepuluh tahun tak jejak kaki kat JPJ Wangsa Maju ni..so semlm julung2 kaki pegi situ..

note : dh bertaubat tak uturn dh kat situ..sayang la duit cash tu...lari bajet bln ni..

6 comments:

Merlyn Hasshim said...

tak blih buat surat rayuan mintak diskaun ker?

AyuArjuna BiGoshh said...

huhu sadis jg melayang 150...duit pop tu hikhik

Wan Amira Wan Salleh said...

dah hantar surat dekat rumah pulak sekarang :(..

Ann Ishak said...

hahhhhh dah mula risau...saya pun tak bayar saman jugak lagi ni

Ezna said...

Illegal u turn, kalau accident....kita tak leh claim. Bahaya Suzz. Baik la buat u turn yg legal.

eima said...

hmmm ade mata2 JPJ la tu ... takpakai bj seragam amik gambo ....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails