Wednesday, 14 January 2015

sweet surprise

monday morning..tiba2 dpt parcel...emm..tak expect apa2 parcel pun..suspens jap..saper yg antar plak ni....tp memang excited laaaa



and that's the sender name..emm masih suspens...tak de plak beli apa2 brg online...

yehaaaa.....rupanya2 kat dlm box tu ada extremely sweet diaper cake!!


the gift ...........it was from my BFF...mira!! thanks a bunch dear mira!! the gift is super lovely..ada soft toys yg lembut dipeluk2, ada 2 helai romper, a pair of socks yg sgt cute, a blanket, a teether and lots of diapers definitely!!

soft toys tu brand peluche..really2 soft!

 razeen pakai stoking baru..stoking tu ada tali..design mcm kasut gitu

my sweetheart..si mata bulat...suka main selimut

lil razeen with the soft toy (pic pg semlm sblm antar ke nursery)..sambil gigit teether--teether tu me beli kat aeon rasanya (dh lupa plak beli kat mana).bentuk bulat so nickname teether tu 'donut'...my razeen suka gigit2 donut tu..
soft toys tu lom ada nickname..both zharfan & ariff suka peluk2 soft toys tu..errr MZ pun sukaaa hehehhe sbb time bujang2 memang ada koleksi soft toys penuh atas katil ;)


9 comments:

Ezna said...

Chubbynya Razeen :-) Diaper cake yg sgt comels.

Rai OurKizuna said...

comeinya dia.. geram tengok..

bestnya dapat hadiah surprise..

Chekgu Azrine said...

comelnya razeen...sweet sangat muka dia..handsome ni besar sok

Ann Ishak said...

pipi pun bolat jugak ni...geram tengok :p

AyuArjuna BiGoshh said...

omeii angat diaper cake ngan razeen

Wan Amira Wan Salleh said...

Surprise menjadi :p tinggal baby razeen belum lagi nak cium peluk

Diapercakes by Arissa said...

Thank you soo much Suzi for the special post. Can I share the post? Nak buat review for our product.

Mama Zharfan said...

@Diapercakes by Arissa : my pleasure. pls do :) i really love ur products choice :)

Diapercakes by Arissa said...

Tqsm Suzi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails