Friday, 30 January 2015

Entry pukal |some winnings January 2015

dh 30hb january pun ari ni..end of jan already..emmm esok dh last day bln january pun..time really flies...
so entry ni sekadar rekod peribadi MZ..mostly lil winnings ni :) syukur alhamdulillah...some happiness from my comping activities...

(1) menang set beg sekolah dan alatulis ABC Monsters dari magz Pa&Ma Genius issue..





(2) menang few prizes from Blu Inc Online bln ni..so happy ;) dpt CK Eternity Perfume..dari Glam magz online (nama adik)



(3) sangkut cat Jotun worth RM240 dari HerWorld (nama niece)




(4) sangkut product Silky worth RM100 dari EH!..nama SIL




dh selamat collect pun product SilkyGirl ni..dpt 5 items jer..me check2 harga around RM86 jer total..biasalah contest2 gini..terimalah apa yg Blu Inc bagi..



(5) sangkut product Nutrimetics dari HerWorld lagi..nama MZ terselit tu..last name in the list..




and sajer nak tepek pic hadiah..ari tu collect dari Blu Inc gak..ni yg menang last year bln sept dari magz female..dpt jam tgn alfio raldo..sporty watch ni..





AND...
FINALLY...
REZEKI PENUTUP JANUARY 2015...

(6) won something meaningful for my mom..alhamdulillah..nama sil sangkut contest persil..dpt washing machine brand electrolux (notification of winning dpt via sms on 28/1/14) katanya wm ni akan dihantar in 2-3 weeks time.. syukur sgt2 :), masa yg tepat sbb wm kat umah my mom dh sgt2 uzur.. ramai my comper frens menang contest ni..kiranya weolls menang secara berjamaah gitu ;)



5 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

semua pun best terutama mesin basuh hihi

AyuArjuna BiGoshh said...

pehh hebak :)

Zuraida Rahim said...

Tahniah Sis, teruja tengok setiap bulan ada je kemenangan.. menjadi inspirasi saya untuk terus berusaha

Ezna said...

Cantik pulak jam tu i tgk!!!

Wan Amira Wan Salleh said...

Tahniah Suzi.. i suke jam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails