Wednesday, 21 January 2015

TQ Photolicious | Sweetest family moments captured

sajer nak tepek some selected pics hasil dari photoshoot bersama puan kamalia of photolicious..sesi ni berlangsung dekat2 sejam jugaklah..

entry ni adalah kenangan utk me & my boys..hrp2 diaorg masih boleh access blog ni and tgk balik their pics..their growing up moments..one sweet day later...

 abg & adik..ariff bila pose senyum mesti mata jd sepet

3 org hero kecik MZ

 one of my fav pics...dh jdkan my fb background pic pun pic yg ni

my heart and soul..

amanah dariNya, anugerah terindah..

one happy mommy with 3 kids


five of us..pic berlima photoshoot yg pertama sejak kelahiran razeen...excellent work hasil sentuhan professional photoG

photoG ajar mcm2 pose

turn papa & boys plak

lil razeen tak nak pandang kamera..dia sibuk nak tgk toys kat tgn abg

posing dgn bola plakkk

papa & anak sulung

papa dan dua hero kecik

5 of us again..lil razeen sibuk nak pegang rambut papa tu

mama and anak sulung and anak bongsu

tiga2 ni seiras tak?

one of my fav pics gak..pic with my lil sweetheartlah

happynya MZ :p mood ceria overdose gitu

ariff yg cheeky..err moody gak sebenarnya dia time PS ni

pic berlima..ariff letak pistol nerf atas kepala..gaya bebas posing lah tu

muka seiras ker tak?

antara pic yg mana razeen senyum sikit..


MZ, papa & ariff


MZ, papa & zharfan

5 comments:

Ezna said...

cunnya gambar semua...dulu salah seorang jurugambar photolicious ni my school mate. Now dia dah bukak company sendiri.

AyuArjuna BiGoshh said...

canteknyaaaaa


ai suka semua gambar :)

Nad MamaZN said...

sweet sgt..!

Aishah Megahasz said...

Comel...terutamanya si kecik tu. Rambut tebal!
Mana gambar mama dan papa saja? Wajib ambik sebab nanti senang nak masuk contest...heheheh

εïзmummyHazaεïз said...

wahhh cun.. tapi mata ai lebih tertancap kat butir2 comel tu, kikiki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails