Friday, 16 October 2015

1st time here... @NU Sentral

lps siap mkn2 kat Aloft Hotel, kami pun jalan kaki menuju ke.......
sebelah Aloft jer ni..shopping mall yg baru dan besar..nama NU Sentral..

sbb 1st time so mcm excited gak ronda2 sini..ada byk kedai2 yg besh...ada parkson etc...me singgah tomei, then layan my boys lepak2kat MPH..

ni me tepek random pics

zharfan & ariff

sempat plak snap2 dlm lift :p

zharfan @mph..posing2 dgn his latest obession...series of diary of wimpy kid books...so dh beli sebuah...RM34.95 gaklah one book..ada around 11 books in this series

ni dlm mph...cute kan zippy bag and cases yg kalerful

layankan ajerlah yer..MZ posing2--sbb 1st time pakai dress ni...dh lama beli tp tak pakai2 pun..simpan dlm wardrobe jer

zharfan yg tlg snap2 ni..ni kat dlm parkson





 ni selfie dpn cermin..long mirror

 ni kat dlm mph :p..err dress ni sgt labuh..nak kena antar tailor utk alter/pendekkan sikit..pyh nak berjalan takut terpijak sbb labuh sgt...memang most dresses are designed for those yg ketinggian above 160cm..anyway MZ is just 157 cm in height #syukurselalu

salam jumaat al-mubarak

4 comments:

Ezna Ahmad Khalili said...

I kalau pakai jubah ke dress panjang mula la angkat bila nak jalan. Bawah tu selalu i pakai seluar.....hehe.....betul...meleret takut terpijak kain jer. Bahaya.....

Merlyn Hasshim said...

i dah pergi few times sejak bukak, my kids suka makan dekat Sam Grocers kat bawah sekali tu. tempat kitaorg transit nak tukar train ke lrt biasanya.

Mrs Little Voice said...

ALin memang terlalu je sebab sesat nak naik train...hehehe

qaseh dalia said...

Omei dress sis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails