Thursday, 15 October 2015

Lunch date @Nook, Aloft KL Sentral

lunch date bkn berdua tp ber5 lah...
semlm sempena cuti Maal Hijrah..me, hubby & kids kuar lunch kat KL..versi special sikit sbb lunch kat hotel kan..buffet style gitu...me tepek random pics lah yer..

ni snap2 time dh hampir settle mkn2 ni...tgh lepak2 mkn ice cream ni...our table is the nearest to ice cream fridge--ada 6 flavours of ice cream potong here...ada cempedak, durian,yam, choc,strawberry..

tak byk food yg razeen boleh mkn..so papa suap fruit jer tu..

ariff posing kat meja & kerusi tinggi...

err...mknn saper lah ni yer... somebody was cheating on her dier nampaknya..adik i kata yesterday was considered as cheating day...#insafjap

this is our table...semuanya tema green kat the Nook ni

ni bahagian dessert yg sgt kalerful...and biskut raya gak...

ni bhgian mknn/buffet spread..siyes food sgt byk choices..ayam ada mcm2 jenis masakan..ada beriani, ada tandori,beef, mutton, laksa sarawak, pasta,fish fillet...seriously food heaven

ni snap2 masa mula2 sampai


ni lah reason kami excited dtg mkn2 kat sini..TQ @cosmo magz & aloft KL sentral!! anyway, me top up byr utk zharfan jer...after diskaun (sbb guna maybank credit card)..jd total payment RM27.20 jer for kids rate., actual rate for kids is RM32, for adult RM68 per pax

ni posing2 kat lobby plak...

mr & mrs

candid..zharfan lah yg jd photoG nya so pic tak sharp sgt :p asalkan ada pic berdua gitu ;)

lps mkn2..kami ronda2 somewhere...next entry nanti MZ citer..

alhamdulillah for all the blessings and happines..
have a nice day everyone!!

1 comment:

Ezna Ahmad Khalili said...

Nampak best je makan kat sini. Nampak very relaxing.....santai je.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails