Wednesday, 21 October 2015

sikit sikit lama lama...

lama2 penuh..kena sabar gitu sbb bajet tak berapa nak ada...priority ..tgh menabung utk cuti2 korea (expenses for ground tour and pocket money etc)

mula2 gini jer..

then beli safety chain..


ni pic last 2 days..dh tambah murano gold 999--murano glass nya kaler oren(beli dari poh kong wangsa maju) and tambah hello kitty charm tu..happy2 ;) --tiba2 jer jd peminat hellokitty--sbb the charm is too cute to resist ;)
anyway, long way to go sbb baru 1/3 full jer ni..berazam nak tambah at least one charm every month kalau ada bajet insya Allah


8 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

canteknyaaaaaaa


i pun teringin nak miliki emas pandora ni satu..

i wish one day huhuhu

eima said...

cantiknye .... ari tu dah try dah letak kat tgn kite tp tak cantik ...sampai org kedai mas ckp tgn u kecik sgt tak cantik pakai this pandora ..huhuh

Nafisa81 said...

Cantiknya...saya beli suku dinar sebulan utk simpanan...ingin nak bercharm...tp macam tak sesuai pula

Ezna Ahmad Khalili said...

ini memang berbaloi ni.

Rizziela said...

Wah..bestnya kak...nak beli mas sebulan sekali...mmg x mampu..setahun sekali pun x terbeli2 lg

Mrs Little Voice said...

hehehehe...samalah kita punya kak...sebulan beli satu charm...lama2 byk jadinya

Unknown said...

Kat mana belu safety chain tu?

Mama Zharfan said...

@unknown : i beli kat fb seller kat group pandora 916

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails