Friday, 2 October 2015

Because everybody loves beaches!

kat KL ni mcm tak berapa nak ada pantai yg dekat2..unless pegi ulu selangor like morib, pantai jeram  etc..or PD lah tp mcm tak dekat laaa jugak

so tiap kali balik kg, mr hubby mesti bwk me & kids pegi pantai irama...suka amik angin and mkn sate ikan, collek, ice cream etc

so balik cuti raya aji yg lps..weolls had big family picnic..kat pantai melawi...near pantai irama tp pantai ni masih belum tercemar gitu..pasirnya putih bersih..org pun tak ramai sbb kedudukan agak tersorok and terpencil

jom layan some candid pics

nampak tak my lil ariff tu..kuyup dah..sbb mandi kat pantai tu...yg pakai swimming suit biru tu my lil nephew ie rayyan yg putih melepak kulitnya

zharfan pakai bj oren..yg tunduk main pasir tu my lil niece marissa..suka sgt dia dpt main pasir hahahah

nampak tak MZ..tak leh main pasir..dok melayan lil razeen jer sambil MZ mkn2 apa2 yg ada..kitaorg bwk bekal pizza dan KFC jerr..senang dan sedap gitu!!!

3 comments:

Ezna Ahmad Khalili said...

Luar sekolah dania Ada Jual lokcheng....sedap jugak..... ;)

aimi said...

Suka dtg sini... Tp wajib pegi bila blk kltn :) n kdg2 jd tpt dating berdua je hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

anak ila suka pantai tau suzz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails