Wednesday, 28 October 2015

Majalah Keluarga November 2015

sbb me tak subscribe pun...beli time ada contest besh, or ada apa2 isi kandungan yg menarik perhatian

so naper edisi bln Nov ni yer?

ni cover page..

ni lah reasonnya...ada citer/coverage psl prize-giving Chenta Qaseh yg dh few months berlalu pun hehheh


close up--blur plak

duit hadiah ni dh well-spent--guna utk renew passport for mr hubby and my 3 kids-so nampak lah spent kat mana duit tu ..alhamdulillah

tu jer pun..
have a nice day everyone!

6 comments:

Ezna Ahmad Khalili said...

Ada gak terselit I di situ utk hadiah Yumie :)

Rizziela said...

bestnya

Chekgu Azrine said...

Tahniah!

eima said...

tahniah dear

Nafisa81 said...

Hehe...bestnya..masuk majalah...dapat duit...meh sikit aura akak

kayyana said...

Alhamdulillah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails