Tuesday, 27 October 2015

Sepagi @Dinoscovery Avenue K

last 2 weekend, my adik dtg KL..so her daughter nak pegi tgk dinosaur..

jom layan pics





tix foc jer..me dpt dari blu inc (menang contest magz malaysian women weekly online)..ada lg few tix extra..rasanya naklet go jer..due end nov

kat dlm discoveria tu..gelappp...ada byk aktiviti jugak..ada wall climbing..tu ariff try nak panjat2..kena touch telur dinosaur kat dlm sarang


 ni telur dinosaur

 gelap gulita

ni kaunter tiket

my adik beli pic yg official photoG snap...rasanya 3 pcs RM54 kalau tak silap

my niece--marissa

me, my adik, my boys and my niece...razeen tinggal dgn papa kat umah sbb time ni razeen baru kena chicken pox

overall besh lah jugak esp sbb 1st time dtg sini kan..
avenue k ni opposite KLCC jer..me parking kat KLCC then menapak sikit lah

4 comments:

Norma NML said...

Kalau bawa anak akak mesti suka ni :)

mummy_ayu said...

menariksnya....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau bawak khairy..dia nangis sambil peluk2 ila haha

Ezna Ahmad Khalili said...

menapak sikit ke suzz? i rasa macam jauhhhh jer...pic reramai tu i tgk Marissa iras Ariff la pulak. Cousin kan....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails