Monday, 12 October 2015

Looking forward to...

so it's monday morning again..cepat jer masa berlalu, time flies faster especially on weekends..

saturday, sepatutnya ada 2 event ie wedding adik my bff mira and bday&akikah anak2 my comper fren ila saleh@semenyih..
unfortunately, both pun i tak dpt attend sbb mr hubby keje on saturday, and kebetulan plak i was having flu & runny nose...and ada plak one urgent task to complete (editing article utk urgent publication)..so memang stay kat umah jer...

ahad plak..tghari..sempat jugak mr hubby bawak anak2 kuar jln2 ronda2 kat aeon wangsa maju , me pun ikut lah...we had quick lunch kat hot&roll, buy some fruits kat aeon, then zharfan ronda2 MPH sbb dia nak survey2 buku yg dia nak beli..zharfan suka baca english story books now, so i promised him that i will buy him one book every month ie setiap kali lps mama dpt gaji :p i love seeing my kids as book lovers :)

ari sabtu ...sbb dok umah..so sempatlah masak2 daging kicap & sup ayam, and goreng kangkung..
then semlm, ahad, masak nasi ayam..menu cepat simple and yummy for mr hubby & kids
time weekend jer sempat masak2...weekday biasanya singgah mkn kat kedai/restoran..

back to topic--tajuknya looking fwd to???..
so..adalah tu yg ditunggu2..
selain tunggu payday/ari gaji--yg ni memang setiap bln lah rutin menunggu :p
insya Allah kalau tiada aral, end of month nak gi cuti2 msia...dekat2 jer..tp my kids look fwd sbb boleh stay overnite kat hotel and boleh mandi kolam :p
then 1st week of nov, my mom dtg KL--ni memang ditunggu2 dgn penuh keterujaan--missing her so much!dh apply annual leave pun sbb nak spend time with queen of my heart ni..

then dec...jeng jeng jeng....

holiday to seoul insya Allah :) :)
kena gigih menabung utk bayar cost ground package/private tour for my whole family..ticket and hotel semua dh setel bayar2 apa yg patut...Allhumma yassir..moga2 segala2nya dipermudahkan dan berjalan lancar...amin

pic hiasan...cute button for cute auntie :p from my niece--ni me dpt time wedding my niece last few months ;)



ari ni kelas full..
happy monday and have a nice day everyone

5 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

seronok biarpun penat :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

semoga dipermudahkan ye suzz.. alhamdulilah majlis berjalanlancar.. kak ez datang.. dah lewat.. tinggal sikit je makanan.. nanti ila update kat blog majlis tue..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sian kak ez datang jauh tapi makanan tinggal sikit :(

Ezna Ahmad Khalili said...

Wahhhh bestnyer cuti cuti tu suzz. I cuti2 masa birthday dania Nov dan Dec nanti cover 2 cities. Moga semuanya berjalqn lancar ye suzz. Happy holiday ;)

Ezna Ahmad Khalili said...

Ila : takpe ila sebab akak pun dah makan berat kenduri sebelum tu. Org jemput...ada kelapangan akak gi.....;) tq Ila sbb jemput.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails