Wednesday, 7 October 2015

Entry with many2 pics | @Pullman Putrajaya

awas : entry ni mengandungi sgt byk pics--utk tatapan tuan punya blog and her boys di kemudian hari..

sebenarnya...dh sebulan pun cuti2 Pullman (ie sempena bday mr hubby 6 sept yg lps)...tp sbb kebizian yg melampau2..tak sempat nak buat proper entry..so upload pics jerlah sambil selang seli citer sikit2..pic semua dh resize so tak sharp sgt lah..

random picss so tepek tak ikut sequence....

ni time bbq dinner...dinner sempena bday mr hubby

hujan rintik2 time ni so keadaan agak basah/lembab...restoran ni kat atas tasik..

tu promo/rate weekend bbq..tak murah tp ok jer sekali sekala utk celebrate special event..mknn pun not bad



ni hotel map..lokasi bilik2..ada few buildings kat pullman ni...

ni pagi esoknya ie posing2 slps breakfast


mommy and razeen


candid mr hubby sdg snap pic our boys guna iphone 6 plus


lil razeen in pyjamas--time gi breakfast ni, razeen lom mandi (terbukak plak rahsia :p)






tu restoran yg kami had dinner that nite


ni sekitar pullman

ni kat games room/kids room



hujan agak lebat time kami ronda2 pagi tu lps breakfast

basikal utk disewa

ni harganya

 ok, kami sewa 3 buah basikal..


 mr hubby bwk razeen ronda2

lil ariff baru belajar kayuh basikal tanpa guna supporting wheels

bonus part of pullman--ada pantai!!! wpun artificial beach tp me sgt sukaaa

so next time nak dtg lagi sini sbb tak sempat nak picnic kat sini


track yg besh utk cycling and jogging


mama & razeen..penat gak bwk razeen ronda2 naik basikal..sbb razeen pun dh 10kg :p






 ok now pic kat pool plak,

 oppps ada lg pic sekitar pullman td..

popular spot for photoshoot

ok back to pool..tu kids pool..lil ariff syok main air tu



razeen dh siap main air..tak leh lama2 sbb baby kan
 ni adult pool yg besh

cetek jer...so MZ and hubby suka lah sbb kami just reti swimming basic2jer...kalau pool dlm rasa kurang confident hahahha

nampak tak mr hubby tgh swimming tu..splash splash

lil razeen tgk papa swimming

pool  ni unik sbb ada kelopak bunga yg besar...seee...zharfan masih terer swimming wpun dh lama tak continue masuk kelas swimming...dia just reti satu jenis swimming style jer

zharfan swims kat adult pool


money can buy happiness..errr



 after all..it's about spending good time with beloved ones


 ni mr hubby snap2 pic dlm lift la plak


 love thid bed!





 wefie on the bed


sambung pic dinner...

one grateful wifey..i love this dress too..


my heroessss..razeen dh tido dlm stroller..so tak de pic razeen

time ni MZ masih on diet tp mkn jer..mkn all seafood tp tak amik carbo


 ok, pic kat kids room yg sgt kaleful

 one happy mommy

lil ariff over-smile plak :p


 cheeky lil ariff buat muka gitu

 family pic..tp tak cukup sorang

say cheese!!








 ok, done entry with beribu2 lemon pics ;)

looking fwd to our next family holiday..insya Allah in Seoul..soon :) (---ie dec nanti--moga2 segalanya berjalan lancar..amiin)


3 comments:

Nad MamaZN said...

bestnyaaaa..! skali skala utk raikan yg tercinta apa salahnya kan? at least hadiah tu sume pun bleh merasa bersama hehe

Ummu Athiyah Ismail said...

Selamat pagi..best jugak kat pullman nih..

Mrs Little Voice said...

ramai cakap situ best...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails