Sunday, 10 October 2010

AUTUMN -- cantik bagai lukisan

awas : ini adalah entry bergambar..sbg kenangan peribadi tuan punya blog ni (me lah tu)...

all pics are fresh from oven..baru je snap ptg semlm (9 oct)..
ni ala2 sesi photoshoot tak hengat punya, wpun suhu agak sejuk + berangin ...
autumn kat UK akan berakhir ujung bln ni (official winter time starts on 31st Oct)..so weolls telah mengambil peluang ber photo shoot wpun cuma menggunakan mr timer, tripod and semestinya digicam Sony cybershot (tak mampu nak beli DSLR,and kalau beli pun rasanya mcm tak tahu guna ngeh ngeh ngeh)...

lokasi photoshoot : Riverside @ Nottingham
time : 3.30 pm waktu UK
cuaca : mendung (typical autumn) and tersangat windy + sejuk..--tudung me jd penyek in almost all pics  sbb windy day tu :p
props : sajer me belikan pistol bubbles tu..tp tak dpt nak capture sharp image my kids main bubbles sbb tak guna cam DSLR kan ..tp suka tgk my zharfan and Ariff enjoy the bubbles tu

jom layan pics



last sekali pic lomantika di amor :p


26 comments:

ardinihumaira said...

cantik sangat pemandangan tu! ^__^

romantisss... hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang cantek...
:)

PUANSTOBERI said...

cantik..cantik..bila la dpt merasa ke sana. (set mode berangan skang). :))

FaiHash said...

cantikk :D

suka betul tgk arif senyum. comel sgt :D

SYaMiLa said...

waa....cantiknya...tambah2 dgn aksi 2 org teruna tu...he3...

NeenaAnuar said...

cantikkkkkkkknyaaaaaaaaaa!! lovely!

Peri PiA said...

Subhanallah ctk sgt2

tiefazatie said...

sgt2 cantik sis..=)

Rizziela said...

cantiknya...jeles i tau

Amyna said...

very nice!!

T@sh Sch@ said...

seronoknyerr!!!

Nur Hawa Mohd Zin said...

kat uum kan kak..kalu musim panas dan berangin kan..nanti macam autum lah..heheh..ada laluan pejalan kaki yang kiri kanan pokok2 yang dah tua...nanti daun2 dia terbang dan banyak sangat kat rumput..hehehh

gdoupt_monster71 said...

bestnye...tah bila leh sampai sana...ke x merasa heeee

idasm said...

pic semuanya cantik. bestnyer berada di luar negara.....

Makbed said...

amoii.. ensemnye anak ... leh wat menantu ni.hahaaa

Lady of Leisure said...

cantiknya autumn esp tang daun2 colour oren kekuningan tu

asfiedaimpiana said...

salam sis, emm x kisah arr kamera apa pun, janji bleh rakam kenangan n cantik jer sis amik tu, kamera DSLR pun kalu x reti nak guna, x guna juga.
Neway me dah buat GA tau...jemputla datang...hihihihi

Intan Inn said...

wahhhh...sangatlah cantik,,bestkan dapat amik gambar dgn pemandangan yg indah,..saya suka sgt bergambar

BUNGA said...

cantik gambar! :)
kitorg pergi berposing kat u minggu lepas.. tp sebab x tahan sejuk, balik awal.. gambar pun x banyak.. :)

kakyong said...

foto family ni snap guna timer ke @ ade yg tolong snapkan... hehehe...

btw, foto semua cantik2...
kalo kat kg, kat area kebun getah.. time musim daun tgh gugur leh la dpt pandangan ni.. tp la ni pokok getah pun dah lama tak ade....

nadiah said...

indahnya alam ciptaan Tuhan,bila tah saya dapat kesana..
cantik2 gambar tu kak suzie

Nana said...

wah beznye,,,,,,mcm dalam kelender hehehe

Wawa~* said...

owh sis.. sgt cantek lahhh pemandangan n the experience <3

muchas luvas,
Wawa~* SecretWhisper.net

muffins Jue said...

canteknya...suke2!

EiJa ZaQuaN said...

seriously..mmg cantik sgt pic2 ni..

wah fresh from oven..srnok tgk daun2 berguguran..mmg sesuai wat fotoshoot..

Cute MuM said...

cantiknyer.. wat PS cantik nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails