Friday, 15 October 2010

UK is not a food heaven..

typical lunch is a sandwich ajer..
and me cuma beli sandwich telur mcm dlm pic ni (me beli 2 hari lps)

and kdg2 beli sandwich tuna..lain2 jenis tak halal lah sbb ada ayam, bacon, sosej, beef etc

kalau kat Msia, time lunch, sampai tak tau nak mkn apa sbb byk sgt pilihan..kalau kat cafe UIA, ada nasi ayam, laksa penang, mee soup, keropok lekor, pisang goreng bla bla bla selain nasi campur :P

and sbb kat UK tak de roti canai kat kedai mamak mcm kat Msia...so weolls lps gian mkn roti canai versi ni ajer..
my zharfan punya fav ni..dia selalu mkn utk breakfast..cicah gula ajer :)


note : me rindu nak mkn maggi goreng mamak kat msia..msk sendiri kat umah tak de rasa mamak hehehhehe

12 comments:

.s.o.f.i.a. said...

hantar via pos bley????

Nana said...

ala..sian nye...kita ni dah jemu mee goreng mamak hehehe

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

haha..my fav eira jugak ni.
juz mkn cicah gula aj3..hehe

AngahSayang2314 said...

la kak zie sian dia... rindu kat malaysia ye... bila last kat sana??? lama lagi ke???

CaDLyNN said...

lunch dgn sandwich je kak..
ish2..mane kenyang :)

itula..hujan emas dinegeri org,hujan batu dinegeri sendiri..
lebih baik negeri sendiri..

ceWah! hahaha..nnti da balik m'sia makan puas2 ye kak!

Wawa~* said...

nnti kita mamak sesama k sis.. my treat, ngehehe...

wah.. paratha cecah gula.. zharfan geng ngan i versi kecik2 gak ni, sedap kan... :D

makan loti saje eh sis... boring jg kan hari2 makan loti sajer.. huhu

muchas luvas, wawa~* SecretWhisper.net

. . . h u s n a . . . said...

jom balik KL cepat2...

Lelord said...

suzi, i pun slalu beli frozen paratha...nak best kadang2 i wat roti tampal...ekekeke tampal ngan telur... nak lagi best wat sambal sardin so leh cicah

T@sh Sch@ said...

ahahha ... airtangan mamak lain kan kak.. hahahah

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

balik sini nanti leh makan akak...
hehehe...

nur said...

minta mamak kat uk gorengkan boleh?

ALL IN ONE

tiefazatie said...

xpe2 nt blik msia sis berhabes la g kedai mamak!hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails