Sunday, 31 October 2010

Jom Join Mama Zharfan's 2nd Ga Sempoi

sticky post till  31st October!

finally..dgn lafaz Bismillah..me, Mama Zharfan dgn ini melancarkan my 2nd GA--versi sempoi.



GA period : 13 October -31 October
sempoi?--mechanism lucky draw ajer utk pilih pemenang!!

how to join?
tak pyh buat entry!!
folo or nak folo tak kisah, cuma make sure alert dgn apa2 udpate GA or winner's announcement

berapa org pemenang bertuah?
2 org...tapi kalau peserta melebihi 100 org, akan ada pemenang tambahan (me bajet dlm 50 org jer kot yg akan join...)

apa hadiahya?? ole2 dari UK lagi ker?
SEMESTINYA!
bab yg agak best, winner boleh pilih hadiah!!
pilihan hadiah---salah satu dari hadiah ini boleh menjadi milik anda
  • souvenir from Notts (fridge magnet/teddy bear/key chain/snow dome)
  • adult t-shirt (official England merchandize or from Notts tourist centre punya cop), or perhaps blouse for lady upon special request from the winner
  • baju baby boy/girl brand Mothercare
  • choc ferrero rocher in a box of 30 pieces!!

so ada 4 pilihan hadiah!!!

so mcm mana cara nak join?? 
uolls kena buat 3 benda ajer...

(1) click HERE and HERE

(2) click HERE utk 'like' Eyriqazz Fanpage, then lepas tu, click 'like' kat pic ni + MESTI tulis komen kat pic tu. (note : steps ni memerlukan uolls sign in ur FB account yer.thanks)

(3) dah siap!!! tinggalkan komen kat entry ni..ckp "yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :........."[for me to double check uolls dh vote ke belum for my pic :p]


tu jer.
silalah join yer!!

oppss, ada lagi, 20 org peserta pertama akan mendapat double draw(cabutan berganda ie nama peserta menadapat 2 cabutan bermakna lebih tinggi peluang utk terpilih)
double draw jugak akan diberikan kpd pengomen tegar blog ini (mcm list kat sidebar).

DONE!!
thanks in advance.
pic hadiah will be uploaded in a separate entry..soon.
list peserta will also be updated from time to time.

152 comments:

CatlinaFly said...

aiseh sy first ke ni?hehehe...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Maiza Catlina."

TQ..:)..

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah..nak join tapi awe ni tak bertuah lah kak

tiefazatie said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is tiefazatie

Nour Eyza said...

sy nk join ye..

"yess.. i dah buat (1)&(2)--count me in!-- &my FB id is :Nour Eyza.

time kasih mamazharfan! hehe

zaikulim said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :zainab mohd ghazali

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :anje Mama Balqis

Honeyvsbee said...

Kenapa clik kat pic yg last tu tak boleh? "this page cannot be display right now " fb ckp. .yg lain udah buat. .

tiefazatie said...

adeh.ifa mo cakap byk g dah tersend dulu komen!haha..gewd luck sis!hii.

CaDLyNN said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Siti Mazlinda Razali

[-suziey-] said...

salam..
(1) & (2) tu i dh LIKE..mcm xphm u soh buat ape..or just click je ke..hehe..

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Suziey Ahmad"

SyUhAdA said...

yes~
masih dlm 20 terawal~

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is siti nur syuhada salleh"

irwani said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is nur preloved

mama rifQy said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is Maliana Honey

gudluck sis..moge menang contest itu!!

eima said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Noor Izmaliza bt Md Isa

semua dah buat ...yg last tak leh nk buat sbb

"The page u requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may be broken or expired, or you may not have permission to view this page"

kenape kak ??

aanie said...

Salam

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Nur Asmani

lydzar said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Lydzar Rusman

mama tisya said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is aimi shalfarina

MRS. K said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : ibu hadif

. . . h u s n a . . . said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :husna idris"


hehehe.... nk jugak!!!

Nad @ MamaZakwan said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : nadia irwani hamidi

kemma said...

sis sy join:)hope de rezeki dari notts..:)

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Noor akma mohd razali."

Cute MuM said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Nurul Uyun"

DaiADellas said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : noor hidayah sabaruddin.

muffins Jue said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :muffins Jue"

.s.o.f.i.a. said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : intan sofia"

Norazrani Maamin said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Norazrani Bt. Maamin"

amirah said...

kak suzie, yg kat item (1) tu just click je kan?

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is Amirah Abu Kassim"

Alin Marlini said...

sangat suker ngan Fridge Magnet..mintak2 ada harapan...

ctnurkhijah said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is Ctnurkhijah Fishal

alahai..dah terlepas 20 yg pertama

harap2 ada tuah disini

nad said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is Nadratul Syazwana"

Done all :)

AngahSayang2314 said...

kak macam mana??? tak paham la...

Sari said...

salam mama zharfan..
wah contest dlm contest yer..brilliant ideas..
apapun dah join jugak,heheh
"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is Saribanon Saffari"
pasni ble la folow networkedblos akak plak ek..tqvm

kakyong said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is kakyong habibah yahya..

pandai la u cari referral... gud luck...

mama_umar_maryam said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is zety zainal

=) brilliant lah sis!

Purple said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :ida masri"

zahidah dihaz said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :zahidah nazawa

eLLy said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : ct eLLy

. . . h u s n a . . . said...

ramai nye.............. mcm mne nak menang :(

Momma Mia said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is azlin mohd atan"

Mama Rayyan said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Nurul Jamilah Bt Nasaruddin"

ekinashikin said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Nur Ashikin Ramli"

ardinihumaira said...

sobss.. takde FB... Goodluck semua! :D

Huda said...

salam,

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Huda Karim"

Wawa~* said...

weee... nak join... tp blum bole complete no 2 sbb ofis block fb, huhu... tp me bet lbih 100 0rg akan join GA blog akak yg meletops nih <3

muchas luvas,
wawa~* SecretWhisper.net

yatie chomeyl said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Nurhayati Rosly ;)

T@sh Sch@ said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :scha nur


hope me luck kali ni .. me nak fererorocherrrr

cikbedahlaser said...

sy rasa sy dah buat semua...
satu dan dua...

ok kira sy masuk ke dalam....

fb id : rafidah shariff

tq tq tq tq

EiJa ZaQuaN said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in!--& my FB id is : Eija Zaquan

Tq

Sitisifir10 said...

elop elop....tumpang masuk!!

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Norhafizah Madzlan"

Gud luck to me and to you too!!

Diamilikku said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :suhana abdul mutalib

**tak sure betul ke tak apa yang saya buat..sila komen balas ye

Nana said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is fauzana ismail

cicakgirl said...

Assalamualaikum kak suzie,

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Cekodok Rangup

Terima kasih.

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Eira Sya"

imanmom said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :razipah "

thanks

e.l.i.s.s.m.i.e said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in!& my FB id is :Eliss Mie

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

saje nak join jgk bley? hehehehehe..

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

saje nak join jgk bley? hehehehehe..

transformed housewife said...

Yes, I dah buat (1) & (2). Count me iin and my FB id is Nuradyani Bt. Rosly.

Ibu Ayra said...

Yess...i dah buat (1) & (2)...
count me in! & my FB id is : Rosfariedzah Rusli"

Wansteddy Tales said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Wan Hairulshifah Wan Zahari

nur said...

alamak dah 60.. larisnye.. paku laris..

ALL IN ONE

cintaKusayangMu said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is mummy darwishes

siti nuur hidayu binti muhammad said...

walaupon rasa cm lmbt join tp nk join jgk. uhuhu.. x penah bertuah lagi ni...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : siti nuur hidayu muhammad"

haszuraidah ishak said...

nak join jugak..

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :has.ishak."

Zila a.k.a Ka-Ching said...

done bebeh :)) 1&2 i'm counted

id fb: nur fadhli nur adzilah tq

Raybond said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Johari Hamzah

mamaafzal said...

nak join!! tapi tunggu...busy nih...

aziahmk said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is aziah mohd khalid

akmafaizal said...

saya join sis..rupa2nya saya dh lama like GTO tu..akeke :P

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Akmarwati Ab Rashid

Izzatul Iman said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Yuni Nuraini binti Roslan

afifaa. said...

MZ; yess.. i dah buat (1) and (2).. count me in!-- my FB id is : Afifah Nur.

nuraarin-life said...

join join..

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Fatimah nur"

Nurita Zakaria said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is Nurita Zakaria

kakngah said...

ala... kita xder Fb la..
blh joint gak ke??

NurSolehah said...

yess... i dah buat (1)&(2)--count me in! --& my FB id is :
Nur Solehah Zawai

NurSolehah said...

yess... i dah buat (1)&(2)--count me in! --& my FB id is :
Nur Solehah Zawai

ibu_BatRiSya @wardah said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Nor Mawardah

suzie rahman said...

gud luck sume.thks invite sis. cma dh ramai sgt join.hihi

LisaVsKhusairi said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Liesa Erieysa

~dYaHaHa~ said...

salam...AMOR join!!!

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :DYA HAHA "

IbuEriem said...

Salam Mama Zharfan! Ibu Eriem cuba nasib ;p

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : WanQyeda Waqar"

fatin hanani said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Fatin Hanani Othman"

sarah said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Maesarah Ab Rahim"

Yan said...

salam

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is yan yanty

nanti cek tau...

Iefadesign said...

salam...fa nak join gak

yess... i dah buat (1)&(2)--count me in! --& my FB id is :
Zalifah Abdul Wahab

tq

Ibu Mifzal Arsyad said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Ibu mifzal Arsyad"

nur_eimi said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Nur Imirah Ishaimi"

Faryza said...

salam... saya datang nk join GA akak...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Nor Fariza Yacob"

nina syakina said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :nurul nina syakina"



hihi... sronoknyaaa join GA Nih!! rasa macam jalan2 cari makan... kena pergi sana sini... huhu...~

AzMask said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Maslinda Johar


Macih..

Kalamhati said...

nak join jugak!hehe

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is wanharyati

nur said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id Nur Hafiz

ALL IN ONE

wanie_cmi said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : muhaini cmi

asfiedaimpiana said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Asfiedaimpiana

hihihiiii...tetiba plak join, ketinggalan ketapi...hihihiii

zietyrahman said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :zietyrahman"

nadia said...

kak suzie,
rmainye yg da join. =)
malangnya, nadia xde fb.. xpe kak.
nadia ttp sokong akak k! =)

mumun si missrivebell said...

eh macam tu jer..
dah lama tgk tp tak faham..
la nie baru join

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is Munirah Abu Hasan"

Little Mama said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Little Ros

Toodle ;)
Little Mama™

cikanna said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :cik anna"

nadiah said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is "netts juna"

aZLiNa aZiZ said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is: Azlina Aziz"

aZLiNa aZiZ said...

Kak, baru perasan ada GA ni. Dan dengan gigihnya click setiap satu dan akhirnya LIKE ;p

P/S: Walaupun akak kata nak bagi, tapi saya tetap nak usaha juga. Insya-ALLAH, saya nak baju baby ;p

mef*sh said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Nur Fashrina"

Fathiah Jasni said...

xtaw no bape dah.. haha

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Fathiah Jasni

Wawa~* said...

ucapan bismillah jg dimulakan nk komen ni, hehe...

walaupun beribu2 lemon yg dh join, me nak join jg sbb nk meriahkan suasana + tanda sokongan + me suka sgt2 blog sis <3

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Najwa Hashim

nnt me klik2 lg link referral tu eks.. hopefully sis leh mnang nnt ;)

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

ZiE FAUZi said...

join jgk yer..

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is Zie Fauzi

MiYOKO TACHIBANA said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Miyoko Suki

EiJa ZaQuaN said...

salam mama zharfan..

eija komen sekali lg..sbb nama x tersenarai dlm checklist..kalo x ok inform ye..tp rasanye dh ikut sume steps yg perlu utk joint GA mama zharfan ni..

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in!--& my FB id is : Eija Zaquan

Tq

Mama Balqis said...

saya join

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Balqis Bluepinkbaby"

Notami said...

laa..ingtkan syaratnye simple..skali bnyk daa..haha

axelida said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Azlida Rahim"

Lucky No. Ni Sape Yg Punya? Jom cek kat sini

BIONIC WOMEN said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is: sahaili md.rozali

miezaniera said...

salam..sy pn dh join hehe

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : miezaniera"

Anitadahahs said...

saya pun join :)

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :shahadatina kefele"

:)

MamaYatie said...

mama zharfan, i did (1) & (2)..count me to..my fb : Norhayati Binti Abdullah

FaiHash said...

Hye ,
Me dh buat (1) & (2) , count me in yeah :)

my fb id : Ijah Hashim :)

Syima Emi said...

Salam Kak Suzie,

saya pon dah join.. ni nak lafaz..

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is: Syima Emi"

Good luck akak deh..
n wish me luck gok nok ole2 dari UK.. hehehehe...

http://petaibududurian.blogspot.com/2010/10/jom-join-mama-zharfans-2nd-ga-sempoi.html

honey amour said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --> my FB id is : honey amour'e

Lelord said...

Heheheheh i pun nak memeriahkan suasana

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Lela Lelord"

good luck suzi

SYaMiLa said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Syamila Mohd"

Gud Luck Suzie...

Jiji-Fify said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Adlil Rajiah"

All the best Kak Suzi!!

nEa FleriDa said...

salam kak.

rsa mcm dh lma wt smua syrt2 tu.. tp xtglkn komen..

xpe nil wt skali g td ;)

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : NEA FLERIDA

:)

thanks

anin said...

waaa mau mau

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :farhanin abdullah

good luck kak suzie

Miza Yusof said...

sis, thanks invite miza join.

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : miza yusof"

id follower: miza yusof
id fb: miza yusof
link: http://hayworlds.blogspot.com/2010/10/jom-join-mama-zharfans-2nd-ga-sempoi.html

semoga miza bertuah. amin :)

Nadiah Sidek said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Nadiah Sidek

wmaziati said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is Wan Maziati

OweizMeZ said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is Tokey Alya"

OweizMeZ said...

lupa.. nk tambah.. mummy mau snow dome.. hehehehe.. dgn konpidennya..

♥sYiLaSyiRa♥ said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Syila Syira"

Ummi Hanie said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :.........

NISA FADZIL WIFEAZMIER

thanx ;)

Asyeida said...

"yess.. i dah buat (1)&(2)--count me in!-- &my FB id is :Nurul Waheedah

haiqal said...

Done.HAHAHAHHA
"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Haizul Haiqal."

mamazana said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :MamaZana Baharum"

. . . h u s n a . . . said...

ramai nyeeee :(

filzah aj said...

yay da buat 1 dan 2!
fb id : filzah aj

Mimiey.. (^-^) said...

salam mama zharfan..

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :Mimiey Yaacob."

AMIRA IS MIRA said...

im done with thiss.hope lucky with me

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is nor amira'

LYA m@m@ ASYA said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Alyani Binti Amran

(add yer... hehehhee)

ummuabdullahsyaakir said...

Salam,kak...saya join juga...nak memeriahkan

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Roh Aini

ummuabdullahsyaakir said...

Pandai akk cari idea utk Top Referral...moga Iphone tu bakal jadi milik akk...Good luck yea..

LyNn'Azlina said...

last minute join..
apapun gudlak to sis tuk all contest tu...
"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :lynn's azlina."

N@di@ said...

tak tahu apa nyakit nadia suka join las minit heheheehh

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :miz nadia"

harap nadia ada tuah la kat cini :)

Kelaot said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is :"ke la 0t"


aku nak coklat tu..:/

Muhni said...

nice blog...

Cik Cyida said...
This comment has been removed by the author.
Cik Cyida said...
This comment has been removed by the author.
Cik Cyida said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is noorrasyidah.yusof(noorrasyidahyusof@yahoo.com)

Shahrizah said...

"yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Shahrizah Ismail Nasaruddin

Qhai said...

yess...i dah buat (1) & (2)--count me in! --& my FB id is : Qhailani Asymui Ruslan

mamazana said...

salam mama... singgah ke sini... nanti u check ya...

nur said...

akhirnya da tamat..
ALL IN ONE

zurazari said...

best of luck untuk sumer contestant=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails