Saturday, 16 October 2010

All the way from Malaysia to UK...

antara brg yg me appreciate, me suka..sampai ke UK pun me bawak ialah my TUPPERWARE!
ni antara tupperware yg me bwk sampai ke UK...yg bekas kecik2 kaler merah tu me letak porridge/nestum ariff..masa ariff kecik2 dulu..yg bentuk segi empat tu, hubby or me guna utk bwk bekal pegi keje/pegi univ...byk jasa tupperware ni..


and all these hasil me menang contest kat blog :)

ni antara set tupperware (Quick lunch set) yg me menang contest last year (aug 2009) and sgt2 me syg set ni sbb cute pd pandangan mata me..harga RM79.90 set --tp me dpt free lah sbb hadiah menang contest :) me suka sgt stripey beg tu..


me memang suka sgt brg2 brand tupperware sbb brand ni memang established, berkualiti..and comel2 jer designnya, kalerful pulak tu...

and last few days, adik me show off tupperware yg dia baru beli--dia order online..RM50 lebih harganya kalau tak silap (promo price) ..ni picnya...


comellkan tupperware ni...me pun berkenan gak :)

uolls peminat tupperware mcm me ker?
note : me minat tupperware, so far, me biasanya amik (kidnap free ajer--sbb kakak me suka beli tupperware heheh) yg kakak me punya, or hasil me menang contest ajer (dh 4 or 5 kali menang contest dpt hadiah tupperware ;)

14 comments:

Huda said...

sgt minat kak n me juga dealer..if ade yg berkenan leh la order :)

Peri PiA said...

Minat juge..mhl..tp worth it kan
kena kumpul pelan2

berkenan nya me tgk mangkuk tingkat tu

Alin Marlini said...

saya pun pengumpul Tupperware

Oyis said...

tupperware mmg thn. dari zaman mak saya lg dia suka kumpul sket2, sampai skang ada lg. saya pon minat jg, design dia cantik2, tp paling penting, praktikal. tp saya ni x pandai membeli tupperware (mungkin perasan muda, uwekkk heheh). dan mungkin jg sbb harga nya amat mahal la pada saya. kena tggu dah tua or established sket keadaan kewangan baru la bole nak beli huhu

Em's Family said...

i memang peminat tupperware, setakat ni the best thing about me and tupperware, i beli tapi tak pernah lagi kegunaan sendiri, semua nya, i bagi untuk hadiahkan pada orang.. and collection tupperware untuk diri sendiri, SEMUA nya hadiah .. sama ada hadiah dari orang, atau dari menang contest :D

ardinihumaira said...

umi dni pun suka sangat tupperware :D

nur said...

salute tupperware brand sbb quality yg tiptop

ALL IN ONE

kemma said...

sy memang peminat setia tupperware. my sis pon camtu, siap beli satu almari kaca tuk letak sume brg tupperware dia...skg dia punya kumpul brg tupperware dah dekat RM10 000..mmg geram sgt..sll gak dapat free dari my kak long:)

tiefazatie said...

ifa pun sis!suka2!lg2 skrg nie warna warni!hihi.sume pun guna tupperware kat umah nie!hihi..mahal tp seumur hidup kan2.so berbaloi2!

Lia said...

lia mmg minat beli tupperware ni sbb colour tu mmg tertarik nak beli.. hihi.. ada jugak tupperware yg beli tu smpi hari tak guna lagi.. hehe

Madam Sooyaree said...

suka, tapi kat US quite pricey lah :(

siti nur fadhilah said...

saya guna tupperware untuk simpan air kat kolej.. and simpan stok cikelat m&m's...sangat cumel kaler dia kan kann? :)

kakyong said...

pernah menang 1 bekas tupperware isi bawang,,, tp yg mcm u punya tu tak penah menang lagi..

Wawa~* said...

sis ni mcm grandma sy.. suka benau tupperware :P dia pantang nmpak tupperware cantik skit, msti nk bli.. mnimbun kat umah, huhu... tp mmg berguna tupperware ni.. nk bg org makanan.. utk kita sndiri... etc ;D

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails