Monday, 25 October 2010

Ariff @ school

Ariff dh pegi skool ker? hari2 pegi skool--ie hantar Abg Zharfan pegi skool hehhe
Mama dukung Ariff sbb skool tu belakang umah ajer..kdg2 Ariff jln sendiri

ni pics Ariff posing kat luar classroom Zharfan :)

time ni rambut Ariff masih panjang ie belum potong

ptg hari tu (ari khamis last week), papa bwk Ariff pegi barber, abis 6 pound, then rambut Ariff dh pendek dah :) Mama balik dari skool surprised tgk rambut Ariff dh pendek (gonjeng gitu)

note : kat sini, free nursery starts from 3-4 years old, primary skool 5 years old dh start, so Ariff tak sempat lah masuk nursery kat cni sbb baby lg kan..

16 comments:

LYaFRINA said...

COMEIINYA.....

NANTI MSTI PNDAI SPEAKING..

juezulaikha said...

comel+++
and cute la...

Miza Yusof said...

comel la si arif ni :)

[-suziey-] said...

waa arif ngn giraffe la..hehe..oo ingtkan dia yg g skool..xwempat la arif nk g skool kt sana yek..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sgt comel...

MRS. K said...

wah.. nursery free gitu.. best..

Wawa~* said...

wow.. nursery free ke sis? bagusnyerrr.. patut la cousin me yg grow up kat sana.. x tukar kerakyatan malaysia pn.. smpai ke universiti dia dpt biayaan yg baik :D

nnt tepek2 la piccas ariff berambut pendek ye sis.. nak tengokkkk.. hehehee

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

tiefazatie said...

wah!!sgt macho la lil ariff sis!!hihi

Hezesuze said...

sungguh comel..geyam weols dibuatnye

mama tisya said...

ingtkn ariff dh p school td..hehehe...suka la die dpt lari2

eT said...

wahh..bestnyer nursery free...mana nk dpt skang nih...

kakyong said...

bestnya jd student sana.. ade nursery free...

cikbedahlaser said...

tomey nye sock die...
wat rambut cacak2 r ariff...

nur said...

boleh tak cubit2kan pipi dia tu
ALL IN ONE

mama rifQy said...

ariff yang nampak makin berisi n tembam!comel

ardinihumaira said...

cerianya dia di sekolah :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails