Sunday, 10 October 2010

Me sukaaaa sgt bila pics anak2 me kuar magz!!!!

it was zety (mama umar maryam) yg ckp dia nampak pic my lil ariff dlm magz MWW (Malaysian Women Weekly) and zety dgn baik hati siap upload that magz page +buat entry khas lagi tu..tq soo much dear!!!..

actually pic ariff tu tersiar for the 2nd time....sajer jer promo MWW 10 year anniversary, so MWW publish balik pics winner my cutekids...Ariff menang utk issue April 2010--dpt hamper follow me kids worth RM250.00 ( Ariff in MWW ada me letak kat my blog sidebar ;)


me memang aktif antar pics anak kat magz--since my zharfan kecik lagi..now my ariff plak..and me memang simpan khas dlm folder (clear holder file tu)...now dh ada 3 folders pun kat umah kat msia :) me suka tgk pics anak2 me dlm magz--and lagiii sukeee sbb memang dpt mcm2 hadiah bila pics dh masuk magz :)


note : pic ariff pakai costume lady bug/ldy bird tu manyak ong..sbb pics pakai costume ni dh menang few contests/GA, blog & magz..termasuk terpilih jd banner mydin :p


happy, proud mommy,

20 comments:

BUNGA said...

Alhamdulillah.. rezeki anak2 :)

Wonderful Life with Mary Kay said...

Rajin akak masuk contest. salute dgn akak sebab da la belajar phD, sempat blogging, being mama of 2, tahniah2.. I adore U. :)

zahidah dihaz said...

wah...comel lah...

Unknown said...

waaaa..hebat!!

ardinihumaira said...

^__^
bertuah anak2 sis

Syida said...

kita perasan gambar zharfan since friday, tp lupa nak ckp dgn suzie sbb terlalu sibuk nak masuk contest dlm mww tu.hihihi

Ya ALya said...

syukur...rezeki...apa2 pun tahniah yer...

ummisofea... said...

comelll sgt...

Nur Hawa Mohd Zin said...

rezeki anak...boleh lah jadi model barangan baby dan kanak2 lepas ni kak...heheh

*∽ IZAN ∽* said...

uikss..menarik nihh. memang rajin hantarr murah lak rezeki..!!!

me tang ni memang lemah skett.. camera pun pakai HP jekk uhukkk

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comel baget...
:)

mama_umar_maryam said...

yaaa,betul2,kostum ladybird yg ariff pki tuh mmg manyak ong lah ;p

puanstoberi said...

Wah..bes nyerr..tahniah yer.. mmg shomel pun lil' Arif wif d ladybird custome tu. :))

wan syamilah said...

comeinye....

tiefazatie said...

mmg best nie!yup ifa pun perasan pic nie sis byk gak mng utk ga kan2..hihi..sgt2 cumil!

idasm said...

aktiviti yg berbaloi tu. tahniah yea...

Unknown said...

u memang gigih...
kakyong ni sbb masa fikri dulu xde kamera.. sejak ade ALiya jer baru ade.. tp tak delah segigih u join contest sana-sini... la ni bleh la amik sikit u punya semangat kegigihan..

Najwa said...

msti hepi kannn

alalaoalaoallolo sgt comeyllll lah ariff <3

congrats buat u, ariffn family :D


muchas luvas,
Wawa~* SecretWhisper.net

Jue Nazrin said...

alhamdulillah..rezeki akak kan.. :)
tp ariff mmg comel pn.. hehe

eija_sweetmama said...

Syukur Alhamdullillah..rezeki anak2 kan..bertuah mama zharfan ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails