Tuesday, 12 May 2015

2d1n cuti2 sunway | fun fun fun

rezeki anak2...pakej percutian adalah bernilai RM2k (contest safi shayla), boleh pilih any destination in Msia...so mr hubby ckp tak nak travel jauh2 sbb penat..so mr hubby ckp nak cuti2 sunway!! sbb hotel nya 5 star and boleh main air etc

so we checked in 1st may ari tu...asalnya dpt family/premier room then dpt time nak check in tu dpt plak free upgrade to junior suite..hoooraayyy besh ;) check-in awal plak tu(pukul 12.30 pm dh check in ni)..reception sgt mesra dan frenly...puas ati








 ni posing2 kat tepi swimming pool yg sgt cantik..ni pic on 2nd may ie lps breakfast



mr hubby sempat layan zharfan & ariff terjun pool..ni masa dh kuar dari sunway lagoon 1st day tu



sbb ari jumaat 1 may tu so mr hubby jalan kaki pegi solat jumaat kat masjid, weolls lepak2 kat bilik dulu
ptg baru kuar bilik utk masuk sunway lagoon, sebelah hotel jer pun..ada entrance khas utk guest hotel...pakej cuti2 ni dpt tixs utk 2 ari masuk sunway--so kami main air sampai lembam :p

selain main air..(tak de pic time main air)...nilah antara aktiviti2 dlm sunway lagoon..ada bykkkk aktiviti tp byk yg kena byr plak kat extreme park tu...

ni me jaga razeen sambil snap2..papa & boys main air..lps tu me plak main air

harga tix


ariff suka buat muka bila suruh posing :p

antara highligt kat sunway lagoon..yayyy MZ and kids dh naik vuvuzela ni hehhehe

and pakej cuti2 ni termasuk dinner and breakfast jugak..ni harga dinner kat situ...

pic time mkn2 tak de plak sbb khusyuk mkn mcm2 and kalut uruskan anak2 :p


apa2 pun..holiday yg sgt menyeronokkan!!
ni ole2 wajib tiap kali pegi holiday..momento utk kenangan masa hadapan

errr tak murah yer pic yg dibeli ini..rasa2nya harga RM38 ni sekeping..photoG sunway lagoon yg snap and then kita pegi beli kat kaunter

fridge magner tu RM15 kalau tak silap

8 comments:

Norma NML said...

Bestnya dpt jalan2 for free...tiket nak masuk pun dah semakin mahal...

Ezna said...

Memang puas hati!!!!

mama tisya said...

sronok dpt cuti2 free hasil contest..lpstu dpt bilik upgrade plak tu..mandi manda lg...sunway lagoon mmg dh mhl skarang compare ngan dlu tp skarang pn ada mcm2 dlm sunway lagoon

Nad MamaZN said...

wowww bilik dia mmg sgt best!

AyuArjuna BiGoshh said...

canteknya hotel sunway!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tapi kalau pg sunway kena lebih sehari sbb banyak nak explose ..sama mcm legoland

Diana Rashid said...

wah..best nya..tahnuah ye,,,

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam suzie,
rezeki dapat cotik2 free
iols loike gitew :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails