Sunday, 17 May 2015

all about roses

i have always loved roses ie bunga ros/mawar...i love the smell/sweet scent, suka gak kaler bunga2 tu and suka apa2 benda yg ada design roses..cthnya english style design
so me sgt suka edt crabtree evelyn yg roses punya version
and shower gel lux yg pink/roses smell tu...

anyway, one of latest pandora collection..ada plak design2 charms roses ni...alaaaa i can't resist the temptation laaaa..terpaksa korek2 tabung yg selalu tinggal abuks jer ni...

ni ring rose...me try testing pakai masa gi butik pandora @klcc last few days

ni plak rose clip...harga kat msia rm289

and this is rose dangle...siyes cun banget in my eyes

ni me pinjam pic from member PEC (group FB)..rose dangle yg buat me fell in love at 1st sight

also another pic pinjam from PEC--tu rose clips

kat msia harga RM289 each of the above charms/clips/ring tu...
kalau beli kat OZ, harga slightly cheaper (even after currency conversion pun)...so nasib baik ada rezeki boleh order dari member PEC yg dok kat OZ tu...insya Allah akan dpt lg 2 weeks...
#taksabarmode ;)

have a nice weekend everyone!

2 comments:

Maya said...

blogwalking...hi!...jom visit & follow blog saya jugak... ilovemyvitamin.blogspot.com

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam suzie,
santek2 rose itu he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails