Sunday, 31 May 2015

Rezeki utk anak-anak

entry utk rekod MZ ajer...sempena hari terakhir bln may ni..
alhamdulillah...ada jugak rezeki hasil hobi bercomping utk bln ni...lil winning jer pun :)

(1) dpt conso prize contest Clear @AEON...hadiahnya samsung gear fit (me request kaler orange)..lom dpt lg pun..result published on 11/5/15 kat FB..contest ni english slogan-based, due end january ari tu..


(2) nama my proxies sangkut weekly prizes utk contest sunsilk..
GP winner tu proxy my comper fren...wang besarrr tu almost RM30k cash...rezeki his lil baby


full result ada kat FB sunsilk..
ni me tepek print screen result



(3) some lil winnings from Blu Inc utk result yg kuar bln ni..

dpt Melvita Oil from Shape..katanya worth RM196



(4) then sangkut nama my sil and my niece utk hadiah freshkon from Eh! magz online


(5) sangkut lagi nama MZ utk product Bio-Essence, also from EH! online..value RM296


(6) and also sangkut nama my sis utk EDT syahirah from EH!



(7) sangkut tix Kdizania from Glam magz Online..lom dpt pun tixnya..kena tunggu email from Blu Inc



(8) terpilih as one of 8 winners utk hadiah periuk nasi pintar Grayns, contest dlm magz SDK..mahal harga periuk ni..katanya RM1899

ni pic periuk tu..

dh selamat collect pun ni..errr tapi lom ada masa nak testing guna sbb MZ jrg masak2 sbb weekend pun MZ keje..

have a nice weekend everyone. Ari ni MZ keje mcm biasa.. (lecturing kat UKM)

3 comments:

Eliss Mie said...

periuk nasi pintar tu boleh buat kek dalam dia? syok kalau mcm tu..

εïзmummyHazaεïз said...

congrate MZ.. Rezeki anak2 ni..

mummymer said...

Tahniah suzi. semua hadiah best best especially yang periuk nasi tu

-ibuemir-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails