Tuesday, 19 May 2015

Dia cantik...dan ada segalanya

MZ tak delah excited nak bergambar dgn artis kalau terjumpa artis kat mana2 event...sbb musabbabnya...tak ramai artis yg boleh dijadikan idola or boleh dikagumi..

tp dlm byk2 artis tu...
ni antara yg MZ minat---suka sbb dia berhijab...sgt sopan, cantik...dan sgt2 bertuah kerana mempunyai suami yg hensem, anak2 yg cute...pendek kata dia ada segalanya lah..


so amik peluang bergambar dgn Irma Hasmie kat one event kat 1utama last week..she's in pink tudung and dress...sweet sgt2...

salam ari selasa..
moga2 kita sentiasa dirahmatiNya

4 comments:

Ezna said...

Manis keduanya ;)

Chekgu Azrine said...

Lawanya Irma..MZ too

Fai Nardir said...

fai pun sama macam MZ juga.. takde lah pekingin sangat nak bergambar dgn artis. tapi kalau artis berhijab macam irma ni nak la... manisss irma, MZ pun tak kurang manisnya :-)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam suzie,
betoi3
dolu masa dia free hair iols tak minat
kenai pun idok
lepaih putuih ngan nabil tu baru kenai
bila dia berhijab teruih minat sampai la ni haaaaaaaa :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails