Sunday, 24 May 2015

Selamat Hari Lahir yang ke-10..dear Ahmad Zharfan Shah

ari ni genaplah umur my zharfan 10 tahun..sekejap jer masa berlalu..dh 10 tahun rupanya me memegang status 'ibu'...anugerah terindah dlm hidup seorang wanita & isteri..

anyway, ptg semlm sempat bwk my zharfan pegi 1utama--dia yg request nak gi situ bila mama tanya nak beli bday present kat mana..and weolls had bday dinner jugaklah ..kat restoran absolute Thai..1st time mkn kat sini..sedap sungguh rasa tomyam kat absolute thai ni!!

ok me tepek pics lah..


pineapple rice ariff punya..nasinya mcm pulut and rasa manis..so tak berapa kena dgn tekak me heheh tp ni jer menu tak pedas kot...yg lain2 kebanyakannya pedas2

menu pilihan MZ...bihun tomyam yg meletops!



bday boy dgn menu pilihan...

ni mknn papa...nasi putih dan tomyam seafood...juga pulut mangga yg super yummy!! 
total bill mkn2 kat absolute thai ni = RM105.70

lil razeen in stroller

wefie!!!!


ucapan istimewa utk anakanda zharfan..
mama doakan zharfan jadi anak soleh, cemerlang dlm pelajaran, 
juga success dalam career nanti..
dan moga dikurniakan kesihatan yg sempurna, 
jadi role model utk adik2...
amiin ya rabbal alamin
u are always my dear son in my heart..
thanks for coming into my life..
love u with all my heart and soul..


gmbr kenangan..zharfan slps few moments of birth 24/5/2005..with arwah tok ayah dan nenek

5 comments:

Wan Amira Wan Salleh said...

Happy birthday Zharfan. Moga sentiasa mejadi anak yang membahagiakan... btw I ingat muke u mcm mak u rupenye u memang lagii macam arwah ayah u.. Alfatihah untuk arwah ayah u..

Ezna said...

Zharfan lahir tahun 2005 kan? Sebab dania tua setahun kan?

mama tisya said...

happy birthday zharfan...smoga menjadi ank yg soleh ..absolute thai mmg sedap...menu fav kita pineapple fried rice & pulut mangga...aritu pegi wangsa walk ada gk dh buka kt situ..so dkt la kt umh if nk pegi nanti...kita slalu mkn kt ikano sebelum ni

Mama Zharfan said...

@mira : tq dear..yep i memang ikut muka my late dad

@ezz : hehehe typo--i dh betulkan tu... :)

@amy : tq amy...
ooo ada yer kat wangsa walk? orait boleh lah try nanti :)

Chekgu Azrine said...

happy birthday dear zharfan
semoga menjd anak yg soleh ye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails