Tuesday, 8 September 2015

An exciting 2d1n @Pullman Putrajaya Lakeside

dulu2 masa dok UK, kerap usha2 website Pullman Putrajayatu..teringin nak stay kat situ sbb memang tahu tempat tu sgt cantik..
then last month, my adik pegi celebrate anniversary kat situ...so me teringin la nak stay kat situ gak (wpun tak mampu nak amik bilik yg mahal2 mcm my adik :p), so me pun booked via agoda, amik bilik yg paling lowest rate ie RM305 per nite

why pullman? sempena celebrate bday mr hubby on 6th september yg lps...so mlm tu boleh dinner kat the village alfresco ie bbq kat atas tasik tu...

me tepek random pics yer..

ni snap2 sambil tunggu nak check in

lobby yg luas and cantik


weolls tak dpt nak check in sbb bilik belum ready..receptionist yg cute lg frenly bawak weolls mkn2 kat executive lounge la plak..heaven lah..sbb time tu tgh lapar hahahha complimentary gitu...mknn pun sedap2!! see zharfan happy tu nak gi mkn2 :p

mr hubby tgh pilih2 mknn


ok, dh setel mkn, bilik pun ready..bilik kami kat blok jasmine..sebelah dgn blok yg ada reception/lobby lounge

 room 2330..

peace!



ada byk tmpt lepak2 sekitar pullman ni

ni ready nak gi swimming pool kat tingat 2, tp pool closed sbb ujan, so postpone mandi kolam pagi esok nya la plakk

scenery yg sgt cantik kat pullman ni..rasa nak posing byk2 gitu


ni pic from iphone mr hubby


one happy mommy with 3 kids #blessed

dlm lift pun mr hubby candid2 guna iphone


sbb pics sgt byk so me buat entry lain plak esok..

10 comments:

Ummu Athiyah Ismail said...

cantik hotel ni...pernah datang sini sebab ada event..makanan pun ok.

Wahh Menarik: TIPS SUSUKAN ANAK HINGGA DUA TAHUN

mama tisya said...

best dpt tdo otel...yg complimentary mkn tu sbb bilik tk ready or mmg sape yg stay sana mmg dpt mkn?

Ezna Ahmad Khalili said...

Lawa hotelnya.....

~wani~ said...

pernah gi sni masa master celebration. Tempat best. Maknan pon sedap. :)

Sumi Jelly said...

psst..psst... suzie..

opis sumi depan tu jer..hahahahaha

kalau bercuti time keje.. leh jumpa2..keh3

selalu g sana.. mada event opis... mmg best g sana..erk.. x g yek kat tasik jadian nya.. ada pasir..heheheh

Sumijelly.com

AyuArjuna BiGoshh said...

cheeekynya razin..geram betul i...

so cute budak tuuuuu

Mama Zharfan said...

@mama tisya : dpt complimentary tu sbb bilik not ready..tu jer reasonnya

Mama Zharfan said...

@sumi jelly : mesti ler lepak2 ronda2 kat pepasir pantai a.k.a tasik itew..pics lom tepek sbb nak buat entry lain :)

Nurul Aula A'Akif Fadzil said...

memang best Pullman hotel bilik dia da vass.
mesti enjoy kan duduk sana..

Rahsia Bayi Pintar

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

seronoknya, kita tak pernah stay hotel ni....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails