Wednesday, 2 September 2015

Birthday party yang super duper sweet

ari ahad lps ie 30 august, me, hubby & kids telah menghadiri birthday party anak kepada nadia farahida wife kpd syafiq--famous blogger gak ni..
nicknama baby tu 'Bunga'...memang cute babygirl nadia ni..nama penuhnya Adelia Syazwina, kulit putih melepak mata bulat!!
bday party diadakan di McD Titiwangsa 2.30-4.30 pm
memang sgt besh, meriah, warna-warni, food pun yummy, goodies utk guest pun kreatif & unik sgt!!

me tepek random pics ok

ni time nak potong kek

mkn time :)



me & lil ariff

ada org excited dgn doorgift ni..


my  bff mira pun attend bday party ni..dh lama weolls tak jumpa :)

me & nadia merangkap mak bday girl

Bunga yg moody sbb ramai sgt org nak pegang2/cuit2 dia..she's just one year old, of course rasa rimas hehehhe

 my zharfan & ariff enjoy main games


tq nadia sbb sudi invite me & family :) Happy Birthday dear Bunga comeyyy moga murah rezeki panjang umur jd anak solehah amiin

5 comments:

Norma NML said...

meriah...cutenya baby girl tu :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

comey.. rambut perang baby tue ye

Ezna Ahmad Khalili said...

Dalam botol tu jelly beans.......

Nieyl said...

Salam Singgah...
Meriahnya....

Ibu Lala said...

Menarik menarik. Boleh tiru idea door gift tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails