Tuesday, 29 September 2015

The longest journey | KB-KL 16 hours

normal hours..6-7 hours..average driving..
musim perayaan...biasanya record MZ sblm2 ni around 10-12 hours jer..

tp balik KL ari ahad (2 ari lps)..bertolak 6.20 am..sampai Gombak 10.45 pm...
penat tak terkata..
jem dari Melor-K.Krai-Gua Musang
then jem kat Bentong..
then kat Karak..

rasa serik sgt..
tp bila time raya...dh lupa part serik..balik jugak naik keta
nak beli tiket flight...one whole family return tix kosnya lebih RM1k gitu..and kena sewa keta lg utk jln2 kat kg kan..

anyway, MZ  bersyukur sbb masih ada family, ada mak, ada kampung halaman yg sering MZ rindui gitu..

pic selingan..antara aktiviti kat pullman..lom sempat nak tepek pics byk2 dlm satu entry (utk pics kat pullman)

2 comments:

mama tisya said...

lama btul tu...mmg tkleh bertolak lps subuh...kena bertolak sebelum subuh...mmg fobia & serik kalo dh kena berjam2 nk2 ada ank kecik kn...tp bila tiba ry blk jugak..kalo flight pn kos tgi gk

Ezna Ahmad Khalili said...

Lamanya......tak larat tu....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails